Ads Area

En başarılı resim görüntüleme yazılımı olan IrfanView, yenilendi

Bir zamanların popüler resim görüntüleme yazılımı olan ACDSee'yi tarihi tozlu sayfalarına gömen, Windows'un varsayılan resim görüntüleyicisini unutturan, temel resim düzenleme işlemleri için Adobe Photoshop'u kullananların aklını başına getiren IrfanView, yeni sürümü 4.22 ile indirilmeye hazır. Eklenen özellikler arasında; rastgele slayt şov için geçmiş listesi görüntüleme, resimleri çoklu sayfalar halinde PDF yapabilmenin yanı sıra, panorama ve duvar kağıdı özelliklerinde ve daha birçok fonksiyonda geliştirmeler mevcut.

Bu arada, ülkemizde yazılımın giderek daha çok kullanılmasının nedenlerinden biri de "Türkler yapmış, yerli malı yurdun malı, her Türk bunu kullanmalı" düşüncesi. Ama gelin görün ki, her ne kadar Türkçe desteği olsa da yazılımı yapan kişi Türk değil Irfan Skiljan adında bir Bosnalı.


***Sitede sunulan programları kurmadan/çalıştırmadan önce virüs taramasından geçiriniz. Programların kullanımları sonucu oluşabilecek zararlardan http://bilisimedya.blogspot.com sorumlu değildir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area