Ads Area

ücretsizTürkçe Panda Internet Security 2009 1 Yıllık Seri Numarası

İnterneti huzur içinde kullanacağınız bütünleşik koruma. Özel bilgilerinizi korur. Hackerları sisteminizden uzak tutar. Banka detaylarının sizden çalınmasını önler. Bilgisayarınızı virüslerden ve casus yazılımlardan uzak tutar. Spam mailleri engeller. İnterneti kullanan çocuklarınızı uygunsuz içeriklerden korur.

Yeni Panda Internet Security 2009 ile bütünleşik korumanın keyfini çıkarın. Bilgisayarınız kimlik hırsızlığına karşı tamamen korunur, virüsleri, casus yazılımları, hackerları, çevrimiçi hırsızlığı ve diğer İnternet tabanlı tehditleri unutursunuz. Ayrıca çok önemli belgelerinizin yedeğini otomatik olarak alabilir ve bilgisayarınızın performansını optimize edebilirsiniz.

Bu ürünümüz için birçok lisansı telefon destek hizmeti dahil olarak satın almak istiyorsanız lütfen tıklayınız.

İçeriği:

- Antivirus
- AntiSpyware
- AntiPhishing
- Firewall
- Kimlik Koruması
- Yedekleme
- TruPrevent
- AntiSpam
- Ebeveyn Kontrolü
- TotalScan Pro Yeni ve kapsamlı güvenlik modeli bir milyonun üzerinden virüsün ve diğer tehditlerin algılanmasını garanti eder ve geleneksel güvenlik çözümlerinden daha yüksek bir koruma sağlar.

Yeni! Derinlemesine çevrimiçi tarama

TotalScan Pro ile bilgisayarınızın derinlemesine taranması.
Özel Panda TotalScan Pro tarama teknolojisi geleneksel antivirüs çözümlerinin gözünden kaçan karmaşık tehditleri algılar ve sisteminizden kaldırır. En karmaşık tehditlere karşı her zaman güvende olun!

Yeni! Otomatik yedekleme sistemi

Dosyalarınızın kaza ile kaybolmasına karşı.
Şüphesiz bir dönem, istemeyerek de olsa silerek veya hard disk probleminden ötürü bilgisayarınızdaki önemli dosyaları kaybetmişsinizdir. Panda Internet Security 2009 ile şimdi otomatik olarak istediğiniz dosyaların yedeğini alabilir ve daha sonra istediğiniz zaman geri yükleyebilirsiniz. Ayrıca kaydetmek istediğiniz dosyaları seçebilir ve hard disk, CD, DVD veya harici bir disk içine yedekleme yapabilirsiniz. Dosyalarınızı hızlı ve kolay biçimde yedekleyin!

Yeni! Bilgisayar performans optimizasyonu.

Panda İnce Ayarları: işletim sistemi performansınızı optimize eder.
Bazen bilgisayarınız herhangi bir neden olmaksızın sorunlu veya yavaş davranış sergileyebilir. Bu durumlarda öncelikli olarak kullanmanız gereken sistem optimizasyon ve bakım araçlarınızdır. Panda Internet Security 2009 bu araçlara direkt ulaşmanızı sağlar. Önce gereksiz bileşenleri temizler (çerezleri, geçici dosyaları, çöp kutusundaki dosyaları temizler) ve sonra performans artışı için diski bütünleştirir. Bilgisayarınızı en iyi durumda tutun!

1GB kadar disk alanı ile güvenli çevrimiçi sunuculara önemli belgelerinizi yedekleyin.
En önemli belgelerinize internet üzerinden herhangi bir makinadan erişmenin sayısız avantajı vardır. Panda Internet Security 2009 kolay ve basit bir şekilde önemli belgelerinizi 1 GB kadar 12 ay boyunca güvenli sunucularda tutmanızı sağlar. Bilgilerinizi güvenli biçimde çevrimiçi saklayın!

En yeni nesil antivirüs

Tüm virüsleri otomatik olarak algılar ve sisteminizden kaldırır.
Bilgisayarınızda içerik eksilmesi, sistem başlatılırken sıkıntı yaşanması veya bazı dosyaların kullanılamaz hale gelmiş olması gibi sıkıntılar yaşıyorsanız virüs saldırısı ile karşı karşıya olduğunuzdan emin olabilirsiniz. İnternette gezinirken, bir dosyayı indirdiğiniz için veya bir email eklentisi aştığınız için bu durumla karşılaşmış olabilirsiniz. Ayrıca günümüzde gizlenen kurtçuklar ve trojanlar da büyük tehdit oluşturmaktadır.
Panda Internet Security 2009 ile interneti güvenle kullanabilir ve tüm tehditlerden uzak olursunuz. Virüs saldırılarını unutun!

Güçlü AntiSpyware

Bilgisayarınızı casus yazılımlardan uzak tutun. Bilgisayar yavaşlamaları, sıkıcı reklam sayfalarının çıkması ve sistem ayarlarının ani değişimi… sisteminizde casus yazılım olduğunda hissedebileceğiniz etkilerden birkaçıdır. Gerçek tehdit ise bu tür yazılımların siz farkında olmadan internet kullanım bilgilerinizi sizden çalmasıdır. Panda Internet Security 2009 otomatik olarak casus yazılımları ve sizi rahatsız edecek uygulamaları ortadan kaldırır. Güvenliğinizi garanti altın alın!

Panda Kimlik Koruması

Kişisel bilginizi koruyun. İnternet üstünden banka işletmi veya alışveriş yaptığınızda kimliğinizi doğrulatacak veri sağlamanız gerekir, hesap numarası, kredi kartı numarası veya başka bir kimlik verisi. Bu bilgi çok özeldir ve korunmalıdır. Yeni Panda Internet Security 2009, kimlik koruması özelliği ile, bu tarz bir verinin gönderiminde sizden onay talep edecektir. Siz izin vermeden kimse verilerinize erişemez!

Kişisel iki yönlü firewall

Hacker ve davetsiz misafirleri bloke edin. Internet’e bağlandığınızda, bir çok program PC’nize erişmek isteyecektir. Bunlardan bazıları tehlikeli değildir, örneğin kurduğunuz uygulamaları güncellemenizi sağlayanlar gibi. Ancak diğer bir kısım ise bağlantınızdan yararlanmak ya da bilgisayarınızı kontrol etmek isteyebilir. Panda Internet Security 2009 hacker ve davetsiz misafirlerin PC’nize erişim sağlamalarına engel olmak için yapılandırılabilir bir kişisel güvenlik duvarı içerir. Bilgisayarınız bir kaleye çevirin!

AntiPhishing

Çevrimiçi dolandrıcılığa karşı korur. Sizi kandırarak gizli bankacılık bilgilerinizi ortaya çıkarmak için tasarlanmış özel elektronik postalar vardır. Bunlar sanki bankanızdan gönderilmiş gibi gelirler ancak aslında öyle değillerdir. Tuzağa düşmek size phalıya patlayabilir: hırsızların tüm hesaplarınıza erişim sağlamasına neden olabilir. Panda Internet Security 2009 bu tür sahte elektronik postaları tanıyıp banka detaylarınızın, hesap numaralarınızın ya da diğer gizli bilgilerinizin çalınmasının önüne geçebilir

Panda Internet Security 2009 sizi bu tehlikeli hilelerden korur. Tam bir iç huzuruyla bankacılık işlemlerinizi yapın ve çevrimiçi alışverişin tadını çıkartın!

TruPrevent® Teknolojileri

Çifte koruma. Bazı yeni tehditler birkaç saat içinde tüm dünya çapında yayılabilmektedirler. Bu zaman aralığında antivirüs çözümünüz kendini güncelleyecek zamana sahip olamayacağından ötürü PC’niz savunmasız kalabilir. Panda Internet Security 2009 içinde yerleşik olarak bulunan TruPrevent® Teknolojileri akıllı program davranışı tarama yöntemleri kullanarak bu bilinmeyen tehditleri tespit edip saf dışı bırakabilir. Bu da PC’nizin ihtiyaç duyduğu ideal koruma düzeyine erişeceği anlamına gelir. Bilinmeyen tehditlere karşı bir adım önde olun!

AntiRootkit

Bilgisayarınızda saklanmaya çalışan tehlikeleri tespit eder.
Rootkit’ler, tehlikeli yazılımların varlığını gizlemek ve onların güvenlik çözümleri tarafından tespit edilmelerini önlemek amacıyla kullanılabilirler. Bu tehditler sonrasında şahsi dokunulmazlığınıza sahipmiş gibi davranabilirler. Panda Internet Security 2009 un bu tür gizlenme tekniklerini kulllanan tehditleri tespit edebilen gelişmiş koruma sistemi sayesinde problem yaşamazsınız. Gizli tehditlere karşı kendinizi koruyun!

AntiSpam

Gereksiz maillerin otomatik engellenmesi.
Şüphesiz sahipsiz veya sahte kişilere ait mailler alıyorsunuzdur. Biriken spam maillerini inceleyip temizlemek zaman almaktadır. Panda Internet Security 2009 un güçlendirilmiş anti-spam teknolojisi otomatik olarak gereksiz (junk) mailleri filtreler ve mail kutunuzu spam maillerden korur. Junk mail yığınlarından kurtulun!

Ebeveyn koruması

Uygunsuz websitelerine erişimi engelleyin. Çocuğunuzun şiddet, pornografi veya ırkçılık öğeleri içeren sayfalara erişiminden endişe duyuyorsanız veya personelinizin iş ile ilgisiz sitelerde vakit geçirmesinin önüne geçmek istiyorsanız, Panda Internet Security 2008 ürününü deneyin. İçerik kontrol özelliği ile bilgisayardan erişilecek web sayfaları özel fitreler (çocuk, yetişkin, personel) sınırlandırılabilir. İnternetin nasıl kullanılacağına siz karar verin!


***Sitede sunulan programları kurmadan/çalıştırmadan önce virüs taramasından geçiriniz. Programların kullanımları sonucu oluşabilecek zararlardan http://bilisimedya.blogspot.com sorumlu değildir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area