Ads Area

Creative ZEN X-Fi, Dünyanın İlk Ses Kartlı Mp3 Çaları


Creative ZEN X-Fi, ses kartını içinde barındırarak, X-Fi ses teknolojisinin 24-bit Crystalizer ve X-Fi Expand özeliklerinden yararlanıyor. Creative ZEN X-Fi, oldukça şık tasarımı ve zengin özellikleriyle göze çarpıyor. 8 GB’lık kapasitesi 2.000 adet şarkı, saatlerce video veya binlerce fotoğraf saklayabilmenize imkan sağlıyor.
Creative ZEN X-Fi’ ın en önemli özelliklerinden biri de 16,7 Milyon renk tanımlı, 320x x 240 piksel çözünürlükteki, 2.5” lik parlak TFT LCD ekran! Bu kaliteli ekran sayesinde hem filmlerinizin hem de fotoğraflarınızın görüntü kalitesine doyamayacaksınız. Dahili hoparlörü ile istediğinizde müziğinizi rahatlıkla paylaşabileceksiniz. Creative ZEN X-Fi kredi kartı büyüklüğünde ve sadece 69 gr ağırlığında. Bunun yanında küçücük boyutlarına rağmen bir güç canavarı! Dahili Li-Ion pili ile 36 saate kadar kesintisiz müzik dinleyebiliyorsunuz. Eğer müziklerinizden sıkılırsanız, 32 kanal hafızalı FM radyosu ile hayatın ritmini yakalayabilirsiniz.
Creative ZEN X-Fi’ ın 8GB’lık hafızası size yeterli gelmezse SD kart girişi sayesinde hafızayı artırabilir, fotoğraf makinenizdeki ya da cep telefonunuzdaki resim ve videoları ZEN X-Fi’ ınıza aktarabilirsiniz.Creative ZEN X-Fi, kutu içeriğinde mükemmel ses izolasyonu sağlayan EP-830 kulakiçi kulaklık ile birlikte geliyor. Yine kutu içeriğinde bulunan değiştirilebilen 3 çift silikon uç sayesinde, kulağınıza uygun olanını seçip, rahat ve sessiz müziğin keyfine varabiliyorsunuz.
Film oynatımı, mp3 çalma, radyo, radyodan kayıt ve ses kayıt özelliklerinin yanı sıra ZEN X-Fi, taşınabilir disk ve özellikle kişisel ajanda olarak kullanılabiliyor. Microsoft Outlook yazılımıyla senkronize olabilen cihaza günlük işlerinizi, takvim notlarınızı ve kontak listenizi aktarabiliyorsunuz. milliyetmobilite

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area