Ads Area

ZyXEL’in IP tabanli telefon iletisimi alaninda en fazla dikkat çeken ürünlerden biri, X6004 SMB IP PBX santrali geliyor.


Zengin arayüz (FXS, FXO, PRI, vb.) seçenekleriyle benzerleri arasindan siyrilan ZyXEL X6004, yeni kurulan isletmeler ya da altyapilarini IP’ye tasiyan firmalarin ihtiyaçlari için birebir çözüm sunuyor. Sadece bir tek ZyXEL X6004 santral üzerinde tam 128 adet IP telefon çalisabiliyor.

ZyXEL X2001 SB IP PBX ise özellikle küçük ölçekli isletmelerin ihtiyaçlari dikkate alinarak üretilmis bir baska IP santral çözümü. Bu santral üzerinde 32 adet IP telefonu kullanabilmek mümkün.

Iskoliklere özel

Is dünyasina yönelik olarak tasarlanan ZyXEL V500 serisi IP telefonlar ise masaüstündeki en büyük yardimciniz olacak. ZyXEL V500 serisi IP telefonlarin sahip oldugu 2 adet ethernet çikisi sayesinde masa üstünüze kablo çekmeye gerek kalmadan önemli is görüsmelerinizi gerçeklestirebilirsiniz. Serinin PoE (Power over Ethernet) destekli V501 modeli de elektrik prizinin olmadigi veya yeterli priz olmayan ortamlarda imdadiniza yetisiyor. Bu gibi durumlarda network kablosu üzerinden elektrik alarak çalisan ZyXEL V501’e, 4 adet SIP hesabi da girilebiliyor. Ürünün “Auto Provision” destegi sayesinde, konfigürasyon islemlerini her masayi dolasmadan merkezi olarak gerçeklestirmek mümkün. ZyXEL V501’in 4,2 inç boyutlarindaki büyük LCD ekrani, menüler arasinda rahatça dolasilabilmesine olanak veriyor. Ayni zamanda ZyXEL V501 üzerinde 32 polifonik zil sesi tonu yer aliyor. ZyXEL V501’in genisbant kodek (G.722, G.722.2) destegi sayesinde elde edeceginiz mükemmel ses kalitesi de cabasi…

Bütçe dostu

ZyXEL’in V300 serisindeki IP telefonlar ise tam anlamiyla bütçe dostu… ZyXEL V500 serisinde oldugu gibi V300’ün de PoE (Power over Ethernet) destekli V301 modeli bulunuyor. Ürüne 2 farkli SIP hesabi girilebilmenizin yaninda kulaklik ve mikrofon baglantisi sayesinde ahizeyi kaldirmak zorunda kalmadan konusmalarinizi rahatça gerçeklestirebilirsiniz. “Auto Provision” destegi sayesinde telefonlarin konfigürasyonu merkezi olarak gerçeklestirilebiliyor.

Kablosuz iletisimin tüm nimetleri ZyXEL’de

Kablosuz iletisimin tüm nimetleri 802.11g Wi-Fi teknolojisiyle çalisan V630 telefon ile masaüstünüze geliyor. Kablolara takilmadan özgürce doyasiya konusabileceginiz telefonla, ortamdaki erisim noktasi üzerinden ofisteki IP PBX’e veya internet üzerindeki SIP sunucuya baglanarak arama yapabilirsiniz. Telefonun kullanici dostu menüleriyle istediginiz her türlü ayari tus takimi üzerinden gerçeklestirebildiginiz gibi, isterseniz web arayüzüne eriserek cihazin konfigürasyonunu da yönetebilirsiniz. Ayrica telefona harici kulaklik baglayarak daha rahat konusmak da mümkün milliyet mobilite

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area