Ads Area

WinTV-NOVA-S-Plus, çok sayıda kaliteli dijital uydu televizyon kanalını ve uydu radyosunu masaüstü bilgisayarlara taşıyor.

TV işlevselliğinin masaüstü ve dizüstü bilgisayarlara taşınması alanında lider konumda bulunan Hauppauge, WinTV-NOVA-S-Plus ürününü Türk kullanıcıların beğenisine sundu. WinTV-NOVA-S-Plus, çok sayıda kaliteli dijital uydu televizyon kanalını ve uydu radyosunu masaüstü bilgisayarlara taşıyor.

Ürün, bilgisayara bağlandıktan sonra Hauppauge yazılımı yüklenip uydu anteni* bağlantısı yapılıyor. Kullanıcılar, hiç zaman kaybetmeden bilgisayarları üzerinden üstün kalitede dijital uydu televizyon kanallarını izlemeye ve izledikleri görüntüleri kaydetmeye başlayabiliyorlar.

İzle, durdur, kaydet

WinTV-NOVA-S-Plus, WinTV uygulaması ile masaüstü bilgisayarlar üzerinden dijital uydu televizyon kanallarını izleme, görüntü durdurma ve kaydetme olanağı sunuyor. Kullanıcılar, WinTV-NOVA-S-Plus sayesinde TV kayıtlarını bir defalık, günlük ya da haftalık olarak programlayabiliyor, kişisel video kaydedicileri ya da camcorder’larından (Camera+Recorder) video içeriklerini aktararak izleyebiliyorlar. Ayrıca uzaktan kumanda ile TV izleme ve kayıt işlevlerini kolaylıkla kontrol edebiliyor, dijital uydu aracılığıyla teletekst bilgilerine erişebiliyorlar.

Global bir lider

Hauppauge, iştiraki Hauppauge Computer Works aracılığıyla TV işlevselliğinin masaüstü ve dizüstü bilgisayarlara taşınması alanında 1992 yılından beri lider konumda bulunuyor. Hauppauge ürünleri, kullanıcıların kişisel bilgisayarları üzerinden televizyon izlemelerine, izledikleri görüntüleri kaydetmelerine, dijital video düzenlemeye ve video konferansa olanak tanıyor. Hauppauge ürünlerinden WinTV TV kartı, perakende pazarında lider konumda bulunuyor.

Çok yönlü büyüme stratejisi kapsamında yönünü gelişmekte olan pazarlara çeviren Hauppauge, Amerika, Avrupa ve Asya’daki faaliyetlerinin yanı sıra, kısa bir süre önce Türkiye pazarına girdi. Hauppauge, ürünlerinin tüketicilere etkin bir şekilde ulaşmasını sağlayarak pazarda lider konuma gelmeyi hedefliyor. miliyet

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area