Ads Area

Creative ZEN Stone with built-in speaker türkiyede..


Bazi Mp3 çalarlar KULAKLIGA ihtiyaç duyar, bazilari ise sadece KULAGA : Creative ZEN Stone with built-in speaker

Elektronik devi Creative, sesteki uzmanligini yeni ürünleriyle kanitlamaya devam ediyor. Creative ZEN Stone with built-in speaker inanilmaz bir özellik ile geliyor.
Dahili hoparlör!
Dahili hoparlörü sayesinde artik müziginizi paylasmak çok daha kolay. Gittiginiz her yerde, ekstra hoparlöre ve kulakliga ihtiyaç duymadan müziginizi dinleyebileceksiniz.
Creative ZEN Stone with built-in speaker o kadar küçük ki, koydugunuz yeri unutacaksiniz. 24 gramlik agirligiyla ve küçücük boyutlariyla Creative ZEN Stone ile, müziginizi yaninizda kolayca tasiyin. 1GB’lik kapasitesinin içine 500 adet sarki alabiliyor. Dahili pili ile 20 saate kadar kesintisiz müzik dinleyebiliyorsunuz. Üzerinde bulunan birkaç dügme ile tüm kontroller parmaklarinizin ucunda! Creative ZEN Stone with built-in speaker’in üst kisminda bulunan hizli çalma modu dügmesiyle çalma seklini ayarlayabilir ve dosyalar arasinda geçis yapabilirsiniz. Bunun yani sira Creative ZEN Stone with built-in speaker üzerinde bulunan LED üç ayri renkte yanarak, size sarj durumunu ve çalma modunu her zaman gösteriyor.milliyet mobilite

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area