Ads Area

Google Türkçe Google Gadget'ları zenginleştirmek amacıyla Google Gadget Yarışması'nı düzenliyor

Google Türkiye ve PCnet, başta Google'ın kişiselleştirilebilir ana sayfası iGoogle olmak üzere pek çok yerde kullanılabilen Türkçe Google Gadget'ları zenginleştirmek amacıyla Google Gadget Yarışması'nı düzenliyor.

Her yaştan geliştiricinin her türlü gadget'ına açık olan yarışmaya başvurmak için 31 Mart 2008'e kadar www.pcnet.com.tr/googlegadget adresine girip tasarladığıınız gadget'ı göndermeniz yeterli. Google Gadget geliştirmeyle ilgili deneyiminiz yoksa bile endişelenmeyin; gadget'ları geliştirmek o kadar basit ki, birkaç saat içinde işin temellerini öğrenmek ve parlak fikirlerinizi gadget'lara dökmek mümkün. Üstelik PCnet tarafından hazırlanan gadget geliştirme eğitimlerinin ilk iki bölümü de aynı adresten ücretsiz olarak indirilebiliyor.

En başarılı 3 gadget'ı geliştirilen yarışmacıları Google'dan çok şık birer Google Lava Lamp bekliyor. Ayrıca tanıtılmaya değer bulunan diğer gadget'lar da PCnet dergisinin Mayıs sayısında yayınlanarak on binlerce kişiye ulaşma fırsatını elde edecek. www.pcnet.com.tr/googlegadget adresinden yarışmayla ilgili daha fazla bilgi alabilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area