Ads Area

Creative Tl00 adında yeni bir ürün kazandırdı.

Müzik çalarlarına uzun bir zamandır Zen serisi ürünleriyle devam eden Creative, kendini özlettiren efsanevi MuVo serisine geçtiğimiz ay içerisinde Tl00 adında yeni bir ürün kazandırdı.

Piyasada bol miktarda bulunan renkli ekranlı, FM radyolu, dahili mikrofonlu ve video oynatabildi ürünlerin aksine Creative, bu ürününde sadeliği koruyarak müzik çalarında sadece "müzik dinlemek" isteyenlere hitap etmeyi başarmış. Böylece firma uygun fiyatlı ürünlerine bir yenisini daha ekliyor ve kullanıcıların bu sınıfta hatalı bir seçim yapmalarının önüne geçerek, üstün ses kaliteli bir ürün alternatifi sunuyor.

Hem kulağa, hem de göze hitap eden Creative'in beyaz, siyah ve pembe olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor. Ürünün üzerinde kontrol tuşlarının dışında her basışınızda bas seslerin şiddetini ve tekrar çalma / sıralı çalma ayarlarını yapabileceğiniz tuşlar bulunuyor. Çalan parçayı ileri-geri sarma, durdurma, başlatma ve ses seviyesi ayarını içeren tuş takımıysa iPod'u biraz andırıyor. Gerçi ürünün ilk nesil iPod Shufilc'ı da bir hayli andırdığından bahsedebilmemiz mümkün. Ancak ses kalitesi, kullanım kolaylığı, renk seçenekleri göz. önüne alındığında Creative'in bu sınıfta birinciliğe oynadığı ortada. Sevgililer günü için bir hediye düşünüyorsanız MuVo TlOO'ün pembesini daha mutlu bir yıl için şiddetle öneriyoruz. milliyet

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area