Ads Area

Cep telefonları için en popüler araçlar

** Sitede sunulan programları kurmadan/çalıştırmadan önce virüs taramasından geçiriniz. Programların kullanımları sonucu oluşabilecek zararlardan http://bilisimedya.blogspot.com sorumlu değildir.***

Cep telefonunuz için oyunlardan tema editörlerine, navigasyondan zil seslerine kadar uzanan 17 araç.
Oyunlardan tema editörlerine, navigasyondan zil seslerine kadar uzanan geniş bir yelpazede, çok işinize yarayacak 17 küçük yazılımı bir araya getirdik. Bu yazılımlardan bazılarını doğrudan telefonunuza aktarmanız gerekecek, bazılarını ise PC’nize kurup telefonunuzla iletişim kurabileceksiniz.
Bu yazıda adı geçen tüm programlar ücretsiz olarak indirilebiliyor. Tabii bilgisayarınıza indirdiğiniz dosyaları cep telefonunuza aktarmak için bir data kablosu veya Bluetooth gibi bir bağlantı arabirimine ihtiyacınız olacak; eğer yazılım doğrudan PC için hazırlanmamışsa… Bunun dışında ihtiyacınız olan tek şey, Java uyumlu (neredeyse tüm telefonlar destekler) ya da SymbianOS veya Windows Mobile işletim sistemli bir cep telefonu.
İşte sizler için seçtiğimiz 17 popüler araç ve bu araçları indirebileceğiniz adresler…
17. Sıra: Zelda Mobile (JAVA)Nintendo'nun macera klasiği Zelda'yı artık Java uyumlu cep telefonunuzdan da oynayabilirsiniz.
Download: Zelda Mobile

16. Sıra: Sinir Bozucu Tiz Zil Sesi (TÜM TELEFONLAR)Fazlasıyla tiz olan bu zil sesi ile etrafınızdakileri delirtmeniz an meselesi.
Download: Sinir Bozucu Tiz Zil Sesi

15. Sıra: BlueChat (JAVA)Ücretsiz BlueChat programı, yakınınızdaki diğer kullanıcılarla Bluetooth üzerinden sohbet etmenizi sağlıyor.
Download: BlueChat

14. Sıra: Bomber (JAVA)Eski zamanların sevilen oyununu cep telefonunuzda ücretsiz olarak oynayarak nostalji yapabilirsiniz.
Download: Bomber

13. Sıra: Jimm (JAVA)ICQ'yu cep telefonu veya cep bilgisayarı (PDA) üzerinden çalıştırmanızı sağlayan ücretsiz bir araç.
Download: Jimm

12. Sıra: Sudoku (JAVA)Sevilen zeka oyununun Java uyumlu cep telefonları için hazırlanmış sürümü.
Download: Sudoku

11. Sıra: Sony Ericsson Media Studio (PC)Sony Ericsson Media Studio ile bilgisayarınızdaki video dosyalarını, cep telefonunuza uygun boyut ve formata çevirebilirsiniz.
Download: Sony Ericsson Media Studio

10. Sıra: Çığlık Zil Sesi (TÜM TELEFONLAR)Acı içinde çığlık atan bir insan sesi. Etrafınızdakileri şok etmek için birebir. Üstelik ücretsiz.
Download: Çığlık Zil Sesi

9. Sıra: S60 Theme Studio (PC - SYMBIAN OS)S60 Theme Studio ile Symbian S60 uyumlu cep telefonlarınız için temalar hazırlamanız mümkün.
Download: S60 Theme Studio

8. Sıra: Nokia MultiMedia Converter (PC)Ücretsiz MultiMedia Converter ile müzik ve video dosyalarını cep telefonunuza uygun formata çevirmeniz mümkün.
Download: Nokia MultiMedia Converter

7. Sıra: S40 Theme Studio (PC – SYMBIAN)S40 Theme Studio ile S40 kullanıcı arayüzüne sahip cep telefonlarınız için temalar hazırlayabilirsiniz.
Download: S40 Theme Studio

6. Sıra: Wayfinder Earth (SYMBIAN)Wayfinder Earth ile büyük şehirlerde bile yolunuzu kolayca bulabilirsiniz.
Download: Wayfinder Earth

5. Sıra: Sony Ericsson PC Suite (PC)"Sony Ericsson PC Suite" ile cep telefonunuzu bilgisayarınızla senkronize edebilirsiniz.
Download: Sony Ericsson PC Suite

4. Sıra: Sony Ericsson Themes Creator Örnek Teması (SONY ERICSSON)"Sony Ericsson Themes Creator" için örnek bir tema.
Download: Sony Ericsson Themes Creator Örnek Teması

3. Sıra: Sony Ericsson Themes Creator (PC - SONY ERICSSON)Sony Ericsson'un ücretsiz "Themes Creator"ı ile cep telefonunuzu yeni renklerle canlandırabilirsiniz.
Download: Sony Ericsson Themes Creator

2. Sıra: Nokia PC Suite (PC – NOKIA)"Nokia PC Suite" ile cep telefonunuzdaki verilerinizi PC'nizde güvenle saklayabilirsiniz.
Download: Nokia PC Suite

1. Sıra: MyPhoneExplorer (PC - SONY ERICSSON)MyPhoneExplorer, Sony Ericsson cep telefonları için hazırlanmış ücretsiz bir dosya transfer - iletişim programı.
Download: MyPhoneExplorer

www.chip.com.tr

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area