Ads Area

ASUS ZenFone 5 Teknoloji Sever Babalar için en güzel Hediye

ASUS, Babalar Günü’nde babası için teknolojinin en iyisini arayanların yardımına ZenFone 5 ile yetişiyor. 

ASUS’un şimdiye kadarki en akıllı telefonu olan ZenFone 5 serisi, üstün yapay zeka özellikleri, tasarımı, çift kamera sistemi, görüntü algılaması ve pil ömrünü en üst düzeye çıkaran yapay zeka şarj teknolojisiyle ASUS yetkili satıcılarında teknoloji sever babaları bekliyor. 

 Babalar Günü için en güzel ve en teknolojik hediye alternatifi gücünü yenilikten alan ASUS’tan geliyor. Yapay zekayla güçlendirilen ZenFone 5 serisi, ASUS’un şimdiye kadar tasarladığı en akıllı telefon olma özelliğine sahip. 


ZenFone 5 serisi, çift kamera sistemleri ve benzersiz tasarımlarıyla da öne çıkıyor. Teknoloji sever babalara yapay zeka deneyimi ZenFone 5, yüksek performans donanımı, yapay zeka özelliği, kamera sistemi ve uzun pil ömrü ile her ihtiyacın üstesinden kolaylıkla gelebiliyor. 

ASUS AI Boost teknolojisine sahip ZenFone 5, hızlı performans ile mükemmel batarya ömrünü birleştirerek, oyunlar ve diğer zorlu uygulamaları çalıştırırken de yüksek performans sunuyor. 

Zenfone 5’in kullanımı da çok pratik, kilidi anında açan bir parmak okuyucusunun yanında, yüz tanıma özelliğiyle ekrana bakarak da kolayca açılabiliyor. 

Kullanıcısı gibi düşünebilen akıllı kamerayla fotoğrafçılıkta devrim Zenfone 5’in sahip olduğu akıllı çift kamera sistemi, kullanıcının ihtiyaçlarını öngörerek ve tercihlerine uyum sağlayarak, her seferinde en mükemmel, en net ve en parlak fotoğrafı çekmeyi sağlıyor.

ZenFone 5’in Yapay Zeka Görüntü Algılama teknolojisi, fotoğrafı çekilen özneyi hızlıca analiz ederek, ayarları optimize ediyor ve bu sayede en güzel görüntüyü kolayca elde etmeye imkan tanıyor. ZenFone 5’in pil ömrü de yapay zeka sayesinde maksimum düzeye çıkıyor. 

Yapay zeka, şarj etme sürecini ve hızını da kullanıcının alışkanlıklarına göre adapte ederek bu sayede daha uzun pil ömrü sağlıyor. ZenFone 5 ses kalitesi için de yapay zekanın gücünden destek alıyor. 

Akıllı telefon, kullanıcıların bulunduğu ortama kendini adapte ederek çağrının ses yüksekliğini ortama göre ayarlıyor. Zenfone 5, 2.499 TL’ye Vatan Bilgisayar ve Teknosa mağazalarında, vatanbilgisayar.com, teknosa.com, hepsiburada.com ve tr.store.asus.com online siteleri üzerinden satışta.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area