Ads Area

Yeni Lenovo Legion Oyun Bilgisayarları tanıtıldı

Lenovo™, E3 Fuarı’nda altı yeni oyun bilgisayarından oluşan yeni ürün ailesini tanıttı. 

Lenovo, bilgisayar oyunlarına adanmış alt markası olan Lenovo Legion'un tanıtılmasından yaklaşık bir yıl sonra yeni oyun bilgisayarlarını tanıttı. 

Dizüstü, kule ve küpkasa segmentlerinde en son donanımları sunarak Lenovo, birinci sınıf ve güçlü oyun deneyimini sağlama yolunda iddiasını tekrar ortaya koyuyor. 

E3 Fuarı’nda tanıtılan yeni ürün ailesi,Lenovo Legion Y730 ile Y530 dizüstü bilgisayarlar, T730 ile T530 tower (kule kasa tipi) bilgisayarlar ve C730 ile C530 küp kasa bilgisayarlardan oluşuyor.


Tüm cihazlar, sistemin ısınmasını önlemek için iyileştirilmiş termal özelliklerle sunuluyor ve oyunlarınızda sınırları zorlarken içinizin rahat olmasını sağlıyor.  

Lenovo oyun monitörü ve aksesuarlarıyla sanal gerçekliğe hazır Lenovo Legion T730 
Tarza olduğu kadar performansa da değer veren hırslı oyunculara hitap eden en son Lenovo Legion modelleri, daha yüksek performans sunmaya odaklanmış modern ve ince düşünülmüş bir estetiğe sahip şekilde yeniden tasarlandı.

Lenovo bu modelleri üretirken profesyoneller, ebeveynler, öğrenciler dahil olmak üzere yıllardan beri en sevdikleri oyunları oynarken edindikleri derin oyun tutkusunu paylaşan binlerce oyuncunun geri bildirimlerine kulak verdi. 

Ofisten oturma odasına kadar her yerde Lenovo Legion Y730 ve Y530 dizüstü oyun bilgisayarları 
Yeni Lenovo Legion dizüstü oyun bilgisayarları, günümüzün sürekli hareket halindeki oyuncuları için tasarlandı. 

Lenovo Legion Y730 ile Y530 dizüstü bilgisayarları, tek çantada iki dizüstü bilgisayar taşıma gereksinimini ortadan kaldırıyor ve her iki gereksinimi tek bir şık makine ile karşılıyor, böylece iş gününden oyuna zahmetsizce geçiş yapmanızı sağlıyor. 

Alüminyumdan üretilen ve sofistike gri renkte tasarlanmış Lenovo Legion Y730 dizüstü oyun bilgisayarı, full HD IPS ekrana ve ultra ince bir çerçeveye sahip. Siyah renkli Lenovo Legion Y530 dizüstü oyun bilgisayarı ise Legion amblemindeki "O" harfinden yayılan ilgi çekici bir kapak tasarımına sahip. 

Lenovo Legion Y530 dizüstü oyun bilgisayarının sade ve sofistike tasarımı 
Önceki modellere kıyasla daha ince, daha hafif ve daha zarif olan yeni dizüstü oyun bilgisayarları, tipik bir oyun makinesinin usandıran ışığı ile gelip geçenleri rahatsız etmek yerine, halka açık yerlerde bile oyunlarına odaklanmak isteyenler için ideal. 

Lenovo Legion Y730 ile Y530 dizüstü oyun bilgisayarları, bunun yerine kullanıcıların dikkat çekmeden seyahat etmesine ve oyun oynamasına olanak sağlayan sade kapaklar ile sunuluyor. 

Baskı altında bile serinliğinizi kaybetmeyin 
Lenovo, daha iyi termal özellikler elde etmek için sayısız yöntem denedi ve yeni Lenovo Legion dizüstü oyun bilgisayarları için ek yan hava çıkışları ve farklı uzunluklarda, farklı biçimlerde dönen fan kanatları bulunan çift kanallı bir soğutma sistemi icat etti.

Bu sistem, önceki modellerle kıyaslandığında hava akımını yüzde 16 oranında artırıyor ve sistem sıcaklıklarını yüzde 10 oranında azaltıyor. Sonuçta çok daha verimli soğutma ve fısıltı kadar sessiz çalışma sunuyor.  

Üstün görüntünün ve sesin sizi sarmasına izin verin 
Günümüzün en zorlu oyunlarını çalıştırmak için fazlasıyla yeterli kapasiteye sahip olan bu dizüstü bilgisayarlar, NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti'ye kadar grafik işlemcisi, 8. Nesil Intel® Core™ i7 işlemcilerine kadar işlemci seçenekleri ve Windows® 10 ile donatılmış olarak sunuluyor. 1ms'nin altında giriş yanıt süresi sağlamak üzere tasarlanan klavyeleri, rakiplere karşı ihtiyaç duyacağınız saliselik farkı elde etmenizi sağlıyor. 

Lenovo Legion Y730, aynı zamanda dünyanın Dolby Sound Radar özelliğine sahip Dolby Atmos® Hoparlör Sistemi ile donatılmış ilk oyun dizüstü bilgisayarı. 

Dolby Atmos Hoparlör Sistemi, özel olarak tasarlanmış ve ayarlanmış Dolby® kişisel bilgisayar hoparlörlerine ya da kulaklıklarına kıyasla harika bir deneyim yaratıyor. 

Hem zenginliğe hem de derinliğe sahip canlı seslerle sizi aksiyonun ortasına yerleştirmek üzere tasarlanan bu bilgisayarlar üzerinizde ve çevrenizde akan, nefes kesici, hareketli ses sunuyor. 

 Lenovo Legion Y530 dizüstü bilgisayarın daha net, daha parlak isteğe bağlı 144Hz full HD IPS ekranı Lenovo Legion Y530 dizüstü oyun bilgisayarı ana segmente hitap ederken, daha üst düzey olan Y730 dizüstü oyun bilgisayarı ise 15 ya da 17 inç ekran seçenekleri ve isteğe bağlı 16GB CORSAIR® DDR4 hız aşırtma uygulanmış bellek ile oyunlar için artırılmış bir güç sunuyor. 

Lenovo Legion Y730 dizüstü oyun bilgisayarı, dünyada tamamen kişiselleştirilebilen CORSAIR iCUE RGB zemin aydınlatmalı klavye ve sistem aydınlatması ile sunulan ilk oyun dizüstü bilgisayarı.

Kolay Taşınabilirlik – Lenovo Legion C730 ve C530  
Lenovo Legion C730 ve C530 küp kasa tipi bilgisayarlar, hafif ve alandan tasarruf sağlayan ve aynı zamanda bir masaüstü bilgisayarın avantajlarından yararlanmak isteyen hırslı oyunculara hitap ediyor. 

Taşınabilen 19L gri renkli şasi ile yeniden tasarlanan yeni küp kasa bilgisayarlar, önceki modellere kıyasla daha küçük ve hafif olup optimum ayarlarınızı istediğiniz her yere götürmenize olanak sağlıyor. 

Gökkuşağının tüm renkleri 
Konforlu, entegre üst tutamağı ile kolayca taşınan küp kasa bilgisayarlar, bütün gece sürecek bir oyun maratonu için evinizden bir arkadaşınızın mekanına kolaylıkla taşınabilir. Tamamen saydam olan üst paneli, sistemin kalbini kuş bakışı görmenizi sağlıyor. 

C730'un büyüleyen renk yelpazesine veya C530'un keskin kırmızı LED sistem aydınlatmasına olanak sağlayan ve Lenovo Vantage aracılığıyla tamamen kişiselleştirilebilen isteğe bağlı RGB sistem aydınlatmasını gözler önüne seriyor. 

İki güç kulesi – Lenovo Legion T730 ve T530 
Lenovo Legion T730 ve T530 tower (kule tipi) bilgisayarlar ise, efsane olacak bir oyun sisteminin nefes kesici kalbi olarak hizmet veriyor. 

28L şasi içerisinde ince düşünülmüş bir tasarıma sahip olan Kuzguni Siyah Lenovo Legion T530'un güç düğmesinden yayılan ve hemen göze çarpmayan üst yüzeyyapısı Y530 dizüstü bilgisayarınkiyle aynı

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area