Ads Area

ADİDAS FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Oyuna hakim olmak mı istersin? Yoksa tüm dikkatleri üzerine çekmek mi? 

15-16 Ekim tarihlerinde Caddebostan Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek turnuvada tarafını seç: Kontrolü Ele Geçir ya da Kaos Yarat! 

Yarışacak 128 takımdan biri olmak istiyorsan; 14-17 yaş aralığındaki arkadaşlarından en az iki, en fazla dört kişiyle takımını kur. Büyük ödülü kazan ve ligin şampiyonu ol! Hazır mısın? 

14 – 17 yaş aralığındaysan ve heyecan dolu bir mücadeleye hazırsan, sen de 15 – 16 Ekim’de Caddebostan Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek olan turnuvaya katılabilirsin. 

Katılım için, 8 Eylül – 13 Ekim 2016 tarihleri arasında, shop.adidas.com.tr/adidasfutbolturnuvasi adresindeki form ve dilekçeleri eksiksiz doldurman gerekiyor. Unutma, her takım, maçlara 2 oyuncu ile çıkar. Takımlar, yorgunluk, sakatlık veya ceza gibi durumlara karşı 2 kişiyi yedek oyuncu olarak alabilirler. 

Bu sebeple, takımındaki oyuncu sayısı en az 2, en fazla 4 kişi olabilir. İşte mücadeleye katılmak için diğer yapman gerekenler: Takımını Kur:Birlikte mücadeleye katılacağın takım arkadaşlarını seç ve 2 kişilik takımını kur. 

İstersen takımına 2 yedek oyuncu da getirebilirsin. Belgelerini Hazırla:Turnuvaya gelirken senden kimlik fotokopini, ailenden aldığın izin yazısını ve sağlık raporunu getirmeni isteyeceğiz. Unutma, turnuvaya birlikte katılacağın takım arkadaşlarının da aynı belgeleri getirmesi gerekiyor. 

Başvurunu Yap:13 Ekim’e kadar online başvurunu yap. Başvuru yaparken tarafını seç. İletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz girdiğinden emin ol. İletişim adresine gelen onay e-mail’ini sakla. 

Lige Hazırlıklı Gel:Maç günü istenen tüm belgeleri ve onay e-postanı yanında getirmeyi unutma. Müsabakadan 1 saat önce etkinlik alanındaki yerini al ve belgelerini kayıt masasına teslim et. Mücadeleye Katıl:Sayfamızı takipte kal ve fikstür açıklandığında belirtilen saatte, takımınla birlikte mücadeleye katıl. 

2016 adidas turnuvasında var gücüyle mücade eden takımlar neler mi kazanacak? 
1.olan takım üyelerinin her biri adidas Speed Of Light Koleksiyonu’ndan istediği 1 çift kramponun ve adidas 2016/17 UEFA Champions League grup maçları resmi maç topunun sahibi olurken, tüm katılımcıları ayrıca pekçok sürpriz hediye bekliyor olacak. 

#FIRSTNEVERFOLLOWS Detaylı bilgi ve kayıt için:http://shop.adidas.com.tr/adidasfutbolturnuvasi 

adidas Football Hakkında 
adidas, futbolda dünya lideri. Marka, FIFA World Cup™, FIFA Confederations Cup, UEFA ChampionsLeague, UEFA EuropaLeague ve UEFA EuropeanChampionships gibi dünyanın en önemli futbol turnuvalarının resmi sponsoru / resmi tedarikçi ortağı.

adidas bunun yanı sıra,Manchester United, Real Madrid, FC BayernMunich, Juventus, Chelsea ve AC Milan gibi dünyanın en iyi takımlarının bazılarının da sponsoru. LeoMessi, Paul Pogba, Gareth Bale, Thomas Müller, LuisSuárez, James Rodríguez, Diego Costa ve Mesut Özil gibi dünyanın en iyi oyuncularından bazıları da adidas giyiyor.
+

Ads Area