Ads Area

COCA COLA 2 YEŞİL KAPAK GETİRENE 1.5 TLLİK ALIŞVERİŞ

Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta ve Sprite 2,5L PET şişe ürünlerinin kapaklarının üstünde “2 Kapak 1.5 TL Değerinde!” yazısı bulunan 2 adet yeşil renkli kapağı promosyona katılmakta olan bir satış noktasına götürerek, hediyeniz olan 1,5.-TL tutarını dilediğiniz bir ürünü (sigara, alkol, akaryakıt ve mücevher hariç) almak için 15 Mayıs 2015 ile 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde kullanabilirsiniz. 

Kapaklar Satış Noktaları’nda 2 veya 2’nin katları şeklinde birleştirilerek kullanılabilecektir. Promosyon kapakları para yerine geçmez, nakit olarak kullanılamaz, karşılığı nakit (Türk Lirası veya Döviz) olarak talep edilemez, kullanım sonunda para üstü verilmez. 

Satış noktası promosyon kapakları karşılığında alınabilecek ürünlerin fiyatını serbestçe belirleme hakkına sahiptir. Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş, kampanya süresince kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. 
Ayrıca bu kampanya gerekli görülmesi durumunda herhangi bir neden gösterilmeksizin Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş tarafından durdurulabilir veya sona erdirilebilir. Kampanyaya ilişkin değişiklikler www.coca-cola.com.tr web sayfası üzerinden duyurulacaktır. Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş, şüpheli bulunulan durumlarda hangi noktadan ürün alındığı bilgisini sorma hakkına sahiptir. 

Promosyon kurallarının tümünü, promosyonlu Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta ve Sprite 2,5 L PET şişe etiketlerinin arkasından, promosyona katılan satış noktalarından, Coca-Cola İletişim Merkezi’nin 444 30 40 veya 0 850 201 30 40 numaralı hattından ve www.coca-cola.com.tr’den öğrenebilirsiniz. 


Ads Area