Ads Area

TAŞINABİLİR ŞARJ CİHAZI ASUS ZENPOWER SADECE ASUS E-SHOP’TA

Akıllı telefonda şarj sıkıntısı ASUS ZenPower taşınabilir şarj cihazıyla tarih oluyor! 10050mAh kapasiteli tek dolumda 3 kez telefon şarj edebilen ASUS ZenPower, ASUS E-shop’un açılışına özel 59 TL’lik fiyatıyla satışta! 

ASUS’un akıllı telefondan dizüstü bilgisayara, farklı ürünlerinin online ortamda satıldığı E-shop açıldı! ASUS E-shop’dan alışveriş yapan tüketiciler, ASUS güvencesiyle ürünleri için satış sonrası hizmetlerden de yararlanabilecek. 

 İlerleyen günlerde yeni ürünlerin ekleneceği E-shop’ta açılışın yıldızı ise akıllı telefonların günlük kullanımında pil ömrü sorununu azaltan taşınabilir şarj cihazı ASUS ZenPower oldu! Akıllı cihazların kullanım oranları günden güne artarken, tüketicilerin yanlarından ayırmadığı akıllı telefonlar ZenPower sayesinde şarj endişesi yaşatmayacak. 

 Kredi kartı boyutunda, 10050mAh kapasiteli ve adaptör kadar hızlı Yalnızca 215 gram ağırlığında ve 22mm kalınlığındaki ASUS ZenPower yalnızca bir kredi kartı boyutunda. 10050mAh kapasitesi ve iOS’tan Android’e tüm işletim sistemlerine uyumluluğuyla, gün boyunca sürekli seyahat eden kullanıcıların kurtarıcısı olacak. ASUS ZenPower, 2.4A çıkış özelliği sayesinde, akıllı telefonları orijinal bir adaptör kadar hızlı şarj ediyor. 

ASUS’a özel PowerSafe teknolojisi ise, sıcaklık, giriş ve çıkış voltaşları gibi değerleri anlık olarak kontrol ediyor ve kısa devreye karşı koruma sağlayarak kullanıcının, telefonunu en yüksek güvenlik derecesiyle şarj etmesini sağlıyor. 

Tek dolumda 3 kereden fazla şarj 6 saatlik bir dolumun ardından ortalama bir akıllı telefonu 3 kereden fazla şarj edebilen ZenPower, adeta avuca sığan bir güç santralı. Toplamda 5.000 kez tam kapasiteyle kullanılabilen ASUS ZenPower, 6 adet uluslararası güvenlik sertifikası ve 11 koruma katmanıyla kullanıcı ve cihaz güvenliğini maksimum seviyeye çıkarıyor. 

ZenPower ASUS E-shop açılışına özel kısa süreliğine 99 TL yerine 59 TL ASUS’un güç ve güzellik arasındaki mükemmel uyumu yansıtan Zen tasarımı, ASUS ZenPower’ın hafif alüminyum kaplamasında hissediliyor. Ergonomik tutuşunun yanı sıra şık hatlarıyla kullanıcıların stillerine de uyum sağlayan ASUS ZenPower altın, gri, siyah, mavi ve pembe renk seçeneklerinde tüketicilere sunuluyor. 

Ayrıca, siyah, kırmızı, sarı ve mavi renk seçenekleriyle sunulan ZenPower Bumper aksesuarı ile de taşınabilir şarj cihazının koruma katmanı güçlendirilebiliyor. ASUS E-shop’da satışa sunulan ASUS ZenPower, E-shop açılışına özel olarak kısa bir süreliğine yalnızca 59 TL’ye satın alınabiliyor!
Tags

Ads Area