Ads Area

CARDFİNANSTA 1000 TL HEDİYE PARA

Aralık ayında CardFinans bireysel kredi kartınızla harcama sözü karşılığı Hediye Para kampanyamıza kayıt olun, bu kartınızla Aralık’ta elektronik, giyim ve kozmetik sektörlerinde yapacağınız toplamda 300 TL ile 1,000 TL arası alışverişinizi bedavaya getirin! 


ARALIK yazıp, 2273’e mesaj atın sizi arayalım! Kampanya 1 - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında geçerlidir. CardFinans üye işyeri olsun ya da olmasın toptan satış yapan işyerleri hariç tüm elektronik, giyim ve kozmetik sektörleri kampanyaya dahildir. Belirtilen sektörlerdeki toplamda harcama tutarının en az 300 TL olması gerekmektedir. 

Kampanya kapsamında en çok kazanılabilecek Hediye Para tutarı 1,000 TL ile sınırlıdır. Kampanyadan en az 3,750 TL limitli ödemelerini düzenli olarak gerçekleştiren CardFinans bireysel kredi kartı sahipleri yararlanabilecek olup, Her müşteriye bireysel kredi kartı limitinin maksimum %8’i kadar Hediye Para teklif edilecektir. 

Müşteriden alınan harcama sözünün yerine getirebilmesi için 15 ay vade belirlenmiştir. Kampanyaya katılmak için, ARALIK yazarak 2273’e SMS gönderilmesi veya Bankamızca yapılacak arama sırasında katılım talebinin iletilmesi gerekmektedir. SMS ile taleplerini ileten müşteriler arasından Bankamızca yapılacak değerlendirmesi olumlu olanlar ile çağrı merkezimiz kanalı ile taleplerini ileten müşteriler Bankamızca aranarak, kampanya kayıtları gerçekleştirilir. 

SMS ile başvuruda bulunup, kampanyaya katılımı uygun olmayan müşterilere SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Aralık ayı boyunca yapılacak alışverişlerden ötürü kazanılacak Hediye Para iadesi Ocak ayının ilk haftasında harcamanın yapıldığı kredi kartına yapılacaktır. 

Yüklenecek Hediye para tutarı ile, yapılan alışverişler ve kart limiti dahilinde hesaplanan ve hediye para tutarı karşılığı sağlanması gereken harcama sözü ve vadesi Ocak ayının ilk haftasında gönderilecek SMS aracılığı ile bildirilecektir. 

Harcama sözünü yerine getirmek üzere yapılacak her 100 TL’lik alışveriş, 1 TL’lik Hediye Para bakiyesine karşılık gelmektedir. Harcama sözüyle karşılanabilecek aylık maksimum Hediye Para tutarı 150 TL’dir. 

Verilen harcama sözü sadece kredi kartı ile yapılan alışverişleri ve otomatik fatura ödemelerini kapsamakta olup; nakit avans, anında kredi işlemleri , şans oyunları, vergi ve sigorta ödemeleri ile kampanyaya kayıt öncesi yapılan alışverişlerin ekstreye yansıyan taksitleri harcama sözü hesaplamasına dahil edilmeyecektir. 

Ek kartlar Hediye Para kullanımı yapamaz ancak Hediye Para kampanyasına katılan asıl karta bağlı ek kartlarla yapılan harcamalar alışveriş sözüne sayılır. Kampanya kapsamında yapılan alışverişlerin kısmen ya da tamamen 30 gün içinde iade edilmesi ya da 30 gün içinde kartın iptal ettirilmesi durumunda, Hediye Para tutarı ilgili kredi kartına borç olarak yansıtılır. 

Belirtilen süre sonunda harcama sözünden eksik kalan bakiye olması durumunda ya da 30 günden daha sonraki bir tarihte kredi kartının kapatılması ya da kampanyanın iptal ettirilmesi halinde, kalan Hediye Para bakiyesi ekstreye yansıtılacaktır. Harcama sözünüz devam ederken, ödemelerinizdeki düzensizliklere bağlı veya Bankamız kredi politikaları gereği kredi kartı limitinizin düşürülmesi durumunda harcama sözünüzden eksik bakiye kalırsa, kalan Hediye Para bakiyesi geri alınır. 

Daha önce farklı bir Hediye Para kampanyasına kayıt olmuş ve halen harcama sözü devam eden müşteriler kampanyaya dahil değildir. Bu kampanyaya kayıt sonrasında müşterilerin herhangi bir Finansbank kredi kartında gecikme olması halinde bu kampanya kapsamında Hediye Para iadesi yapılmaz. 

Ticari kullanımlar Hediye Para'dan yararlanamaz, yararlansa dahi Hediye Para tutarı geri alınır. Müşterinin kredi kartını sürekli olarak ve ticari amaçla kullanması yasak olup, bu şekildeki kullanımların olması halinde müşteri Hediye Para'dan yararlanamayacaktır. 

Müşterinin kredi kartını bu şekilde kullanıldığının tespiti halinde Banka, kartı iptal etmeye, Hediye Para tutarını herhangi bir bildirim yapmaksızın geri almaya yetkilidir. Başvuru için gönderilecek kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

Ads Area