Ads Area

Ticket Restaurant kartlılara özel Burger King’de avantajlı kampanya

Dünyada ve Türkiye’de hizmet ve ödeme çözümleri, yan haklar ve çalışan bağlılığı alanının lider dijital platformu Edenred’in Ticket Restaurant Yemek Kartı, kullanıcılarını ayrıcalıklı hissettirme hedefiyle hayata geçirdiği Red Club sadakat programı ile seçkin markalarla iş birlikleri yaparak avantajlı kampanyalar sunmaya devam ediyor. 
 

Ticket Restaurant Yemek Kartı sahipleri, şimdi de Burger King®’deki seçili menüye 31 Mart 2024 tarihine kadar Red Club ayrıcalığı ile indirimli sahip oluyor. 


 
Ticket Restaurant'lılara özel King Chicken® Menü ve 8’li soğan halkası Burger King restoranlarında 169 TL yerine 149 TL fırsatıyla hamburgerseverleri bekliyor. Dileyen Ticket Restaurant’lılar 10 TL fiyat farkı ile Tıkla Gelsin® Sana Gelsin üzerinden de sipariş verebiliyor. 
 
Yemek kartı sektörünün yaratıcısı ve 32 yıl önce Türkiye’yi yemek kartı sistemiyle tanıştıran lider marka Ticket Restaurant Edenred, kullanıcı memnuniyetini odağına alarak geliştirdiği Red Club sadakat programı ile de seçkin markalarla iş birlikleri yaparak kart kullanıcılarına cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. 
 
 Hamburgerseverlerin gözde adresi Burger King®’de Ticket Restaurant'lılara özel King Chicken® Menü ve 8’li soğan halkası Burger King restoranlarında 169 TL yerine 149 TL olarak sunuluyor. Dileyen Ticket Restaurant’lılar 10 TL fiyat farkı ile Tıkla Gelsin® Sana Gelsin üzerinden de sipariş verebiliyor. 
 
31 Mart 2024 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında cazip fiyatlardan yararlanmak isteyen Ticket Restaurant Yemek Kartı kullanıcılarının MyEdenred uygulamasının Red Club bölümünden alacakları kampanya kodlarını ödeme anında yetkililere göstermeleri ya da ilgili alana girmeleri yeterli oluyor. 
 
Ticket Restaurant Yemek Kartı sahipleri, bu yıl da yine Red Club kampanyaları ile seçkin markaların avantajlı fırsatlarından yararlanmaya devam edecek.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area