Ads Area

Avansas Bambaşka Kasım Fırsatları

İş yerinin alışveriş adresi Avansas, avantajlı kampanyalarına yenisini ekledi. 

İş yerlerinin ihtiyacına yönelik geniş ürün yelpazesi ile verimlilik esasında maliyet avantajı sunan Avansas, "Bambaşka Kasım Fırsatları" kampanyasını başlattı. 
 
Kasım ayı boyunca devam edecek kampanya kapsamında elektronikten, teknolojiye, ofis cihazlarından, temizlik ürünlerine farklı kategorilerde 150’ye yakın üründe Kasım fırsatları başladı.


 
İş yerlerinin tüm ihtiyaçlarını tek adresten karşılayan Avansas, sunduğu fırsatlarla, iş yerlerinin alışveriş sorununu en ekonomik ve pratik şekilde çözüyor. 
 
Geniş ürün gamı, hizmet çeşitliliği ve düzenlediği kampanyalarla iş yerlerine zaman ve tasarruf sunan Avansas, “Bambaşka Kasım Fırsatları” kampanyasını başlattı. 
 
Büyük, orta ve küçük işletmelerin iş yeri ihtiyaçlarını 7 gün 24 saat tek adresten karşılayan Avansas’ın “Bambaşka Kasım Fırsatları” kampanyası, 30 Kasım tarihinde son bulacak. 
 
150'ye yakın ürünün satışa sunulduğu kampanya kapsamında akıllı hava temizleme cihazlarından yazıcıya, kırtasiye ürünlerinden ve çay-kahve ürünlerine, iş yerlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler avantajlı fiyatlarla sizleri bekliyor. 
 
Avansas’ın Bambaşka Kasım Fırsatları’nda Avansas markalı klasör, poşet dosya, ıslak havlunun yanı sıra soft kağıt havlu cazip fiyatlarla müşterilerle buluşuyor. 
 
Çay ve kahve severleri de unutmayan Avansas, Çaykur marka çay ile Tchibo marka filtre kahve çeşitlerinde de özel avantajlar sunuyor. 
 
Birçok ürün kategorisinde, kendi alanındaki en iyi imalatçılarla çalışarak Avansas markalı ürünlerini sunan Avansas.com, ofislerin vazgeçilmezlerini de unutmadı. 
 
İş yerleri, kampanya süresince kalem çeşitleri, masaüstü hesap makinesi, poşet dosya, A4 fotokopi kağıdı gibi tüm iş yeri ihtiyaçlarına kaçırılmayacak fiyatlarla buluşuyor. Kampanya kapsamında belirli ürünlerde 3 taksit imkanı da bulunuyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area