Ads Area

SmartMessage, WhatsApp Business Çözüm Sağlayıcısı Oldu

Pazarlama teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren SmartMessage, müşteri deneyimleri konusunda WhatsApp Business kullanıcıları için chatbot ve sohbete dayalı katma değerli çözümler sunmaya hazırlanıyor 
 

Tüm dünyada yüz seksenden fazla ülkede iki milyardan fazla kişinin kullandığı WhatsApp anlık mesajlaşma platformu, işletmeler için de önemli bir özelliğe sahip. 


 
WhatsApp Business Platform aracılığıyla kurumlar, müşterileriyle daha etkin iletişim kurma şansını yakalayabiliyor. 
 
Platform üzerinden WhatsApp Business Çözüm Sağlayıcıları da işletmelerle son kullanıcıları arasındaki iletişimi daha verimli kılacak çözümler sunabiliyor. 
 

WhatsApp Business Çözüm Sağlayıcısı olan SmartMessage, özellikle chatbot konusundaki deneyimlerini markaların hizmetine sunmanın heyecanını yaşıyor. 

 
SmartMessage Pazarlama Platformu’nda omnichannel pazarlama, otomasyon gibi yeteneklerin yanı sıra chatbot ve sohbete dayalı müşteri deneyimleri adına da çözümler bulunuyor. 
 
WhatsApp Business kullanıcıları için de bu deneyim ve işlevselliği sunacak olan SmartMessage ile markalar, özellikle müşterileriyle daha interaktif iletişim kurabiliyor.  
 

SmartMessage’ın İletişim Deneyimi, WhatsApp Business Kullanıcıları ile Buluşuyor! 

 
SmartMessage ile WhatsApp Business kullanıcısı markalar, şablonlar oluşturup kitlelerine WhatsApp mesajları gönderebiliyor. SmartMessage platformunda ayrıca WhatsApp üzerinden chatbot oluşturma özelliği de bulunuyor. 
 
Sektördeki yirmi yıla yakın deneyimi ile SmartMessage, özellikle chatbot kanalında kurumlara daha uzun soluklu müşteri ilişkileri oluşturma desteğini de sunmaya hazırlanıyor.  
 

SmartMessage Hakkında 

 
SmartMessage, yazılım teknolojileri dünyasında özellikle pazarlama alanındaki uzmanlığıyla tüm dünyada 2000’i aşkın kuruma hizmet sunan global bir markadır. 
 
Kurumların kitleleriyle daha uzun soluklu ve verimli ilişkiler kurmalarını sağlamak üzere tüm kanallardaki dijital pazarlama aktivitelerini uyumlu ve yüksek performanslı bir şekilde çalıştıran omnichannel (çok kanallı) bir platform sunan şirket; pazarlama, dijital izin yönetimi, pazarlama otomasyonu ve bot tabanlı pazarlama gibi yetenekleri müşterileriyle buluşturur. 
 
SmartMessage bu kapsamda müşterilerinin hedef kitlelerine e-posta, SMS, MMS, push bildirimleri, chatbot, beacon ve lokasyon bazlı servisler gibi kanallardan etkin bir şekilde ulaşmasını ve verimli pazarlama kampanyaları gerçekleştirmesini mümkün kılar. 
 
Dünya çapında ofisleri ve 100’ü aşkın çalışanıyla faaliyetlerini sürdüren SmartMessage, en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin yer aldığı Deloitte Technology Fast Türkiye ile Avrupa-Ortadoğu-Afrika listelerine girmiştir. 
 
Avrupa’nın prestijli ödüllerinden European Business Awards’u ise 2 kez kazanan SmartMessage, 2019 yılında Ak Portföy, Endeavor Catalyst ve 212’den oluşan bir konsorsiyum tarafından yatırıma değer görülmüştür. SmartMessage, 2019’da Bilişim 500 tarafından “Yılın İş Uygulamaları Kategori Birinciliği” ile ödüllendirilmiştir. 
 
2021’de Finnovex Europe ödüllerinde “Müşteri Deneyimlerini Geliştirmede Mükemmellik” ödülünü kazanmıştır. Şirket 2022 yılında ise Bilgisayar Yazılımı alanında Yılın Firmaları kategorisinde Bronze Stevie ödülünün de sahibi oldu

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area