Ads Area

MediaTek Dimensity 9200+’la akıllı telefon performansını bir adım öteye taşıyor

Şirketin yeni yonga seti, sınıfının en iyisi akıllı telefonlar için performans artışları ve önemli ölçüde güç tasarrufu sağlıyor. 
 

MediaTek , amiral gemisi 5G akıllı telefonlar için yeni Dimensity 9200+ yonga seti ile Dimensity portföyünü genişletti. 

 


Bu yeni ürün, selefinin başarısının üzerine çıkarak daha uzun pil ömrü ve daha iyi oyun deneyimleri sağlayan güç verimliliğini koruyan atran performans sunuyor. 
 
Dimensity 9200+'ın selefi Dimensity 9200 yonga setinden daha yüksek hızı desteklediği belirtiliyor. 
 
Yonga seti, 3,35 GHz'e kadar çalışan ultra çekirdekli bir Arm Cortex-X3, 3,0 GHz'e kadar çalışan üç Arm Cortex-A715 süper çekirdeği ve 2.0 GHz'de dört Cortex-A510 verimlilik çekirdeğini bir araya getiriyor. 
 
MediaTek, Dimensity 9200+'a oyun ve diğer bilgi işlem yoğun uygulamalar için ek bir destek sağlamak amacıyla yonga setinin Arm Immortalis-G715 grafik işleme birimini %17 artırdı. 
 
MediaTek Kablosuz İletişim İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Yenchi Lee, cihaz üreticilerinin bugün mevcut olan en güçlü mobil oyun özelliklerine erişmesini sağlayarak Dimensity 9200+ ile amiral gemisi performansı ve güç verimliliği çıtasını yükseltmeye devam ettiklerini vurgulayarak "MediaTek'in güç tasarrufu teknolojileriyle birleşen yüksek kare hızlarında daha hızlı ışın izleme ve akıcı oynanabilirlikle inanılmaz görsellerin, destansı efektlerin ve daha uzun pil ömrünün keyfini çıkarabilirsiniz" dedi. 
 
Dimensity 9200+, uzun erişimli 6GHz altı ve süper hızlı mmWave bağlantıları arasında akıcı bir şekilde geçiş yapabilen 4CC-CA 5G Release-16 modeme sahip. 
 
Yonga seti ayrıca Bluetooth 5.3 ile birlikte 6,5 Gbps'ye kadar downlink hızına sahip Wi-Fi 7 2x2 + 2x2 yi destekliyor. MediaTek'in Bluetooth ve Wi-Fi'yi bir arada bulunduran teknolojisi, Wi-Fi, Bluetooth düşük enerjili (LE) ses ve kablosuz çevre birimlerinin aynı anda son derece düşük gecikmeyle ve çıkarım olmadan bağlanmasına olanak tanıyor.  
 

MediaTek Dimensity 9200+’ nın başlıca özellikleri şöyle: 

 - HyperEngine 6.0: Yüksek kare hızlarını sürdürebilen ve gecikmeyi en aza indirebilen uyarlanabilir performans teknolojisi ile daha da gelişmiş oyun deneyimi. 
 - 2. Nesil TSMC 4nm işlemcisi çeşitli form faktörlerinde ultra-ince tasarımlar için ideal. 
- Altıncı nesil Yapay Zeka İşleme Birimi (APU 690): Gerçek zamanlı odak ve Bokeh ayarlarıyla gerçekten sinematik video oluşturan, AI-gürültü azaltma ve AI-süper çözünürlük görevlerini verimli bir şekilde güçlendirir. 
 - MediaTek Imagiq 890: Low-light senaryolarında bile parlak, keskin görüntüler ve videolar sunan etkileyici yakalama özelliklerini destekleyen güçlü bir amiral gemisi görüntü sinyal işlemcisi. 
 - MediaTek MiraVision 890: Akıcı bir kullanıcı deneyimi için adaptif yenileme hızı teknolojisi ve hareket bulanıklığı azaltma özelliğine sahip bir görüntü teknolojisi.
 - MediaTek 5G UltraSave 3.0: Tüm 5G bağlantı koşulları için pil ömrünü optimize etmek için güç verimliliği teknolojileri.  
 

MediaTek Inc Hakkında 

 
MediaTek Incorporated (TWSE: 2454), yaklaşık 2 milyar bağlantılı cihazın kullanılmasını mümkün kılan küresel bir “fabrikasız” yarı iletken şirketidir. Mobil, ev eğlence, bağlantı ve IoT ürünleri için yenilikçi sistem çözümleri (SoC) geliştirmede önde gelen bir piyasa lideriyiz. 
 
Yeniliğe olan bağlılığımız, yüksek güç verimli mobil teknolojiler, otomotiv çözümleri ve akıllı telefonlar, tabletler, dijital televizyonlar, 5G, Sesli Asistan Cihazları (VAD) ve giyilebilirler gibi gelişmiş multimedya ürünlerinin geniş bir yelpazesinde gibi önemli teknoloji alanlarında etkin bir pazar gücü olarak konumlandırmaktadır. 
 
MediaTek, insanların zekâlı teknoloji aracılığıyla hedeflerini daha kolay ve verimli bir şekilde genişletmelerine ve başarmalarına olanak tanır. 
 
Herkesin erişebileceği harika teknolojiler oluşturmak için sevdiğiniz markalarla birlikte çalışıyoruz ve bu, yaptığımız her şeyi belirler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area