Ads Area

Zubizu'nun Fırsatlar Dünyasına LTB JEANS de katıldı

Gençliğin dinamik ruhunu denimle buluşturan LTB JEANS’den 2 Mayıs’a kadar yapılacak 350 TL ve üzeri alışverişlerde ekstra 50 TL indirim fırsatı ZUBİZU üyelerini bekliyor. 
 

Denimin cool ve zamansız havasını günlük stillere yansıtan LTB JEANS de marka sadakat platformu ZUBİZU’nun fırsatlar dünyasına katıldı. 


 
ZUBİZU üyeleri, ltbjeans.com.tr’den 2 Mayıs’a kadar yapacakları 350 TL ve üzeri alışverişlerde ekstra 50 TL indirim kazanacak. Kampanyadan her üye bir defa faydalanabilecek. 
 
 Şehrin dinamizmine eşlik eden sportif parçalar, rahatlığın en popüler hali jean pantolonlar, kombinlerin tamamlayıcısı jean ceketler ve çok daha fazlası LTB JEANS web sitesinde ZUBİZU üyelerini bekliyor. 
 
5 milyona yakın üyesine 500’den fazla markada yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, üyelerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. 
 
Kampanyayla ilgili detaylı bilgilere ve çok daha fazlasına ZUBİZU’dan, LTB JEANS mağazalarından ve ltbjeans.com.tr’den ulaşılabilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area