Ads Area

Ankerden Bir Kulaklık Alana Diğeri Anker’den Hediye

Anker, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisine sadece bir hediye değil fark yaratan, hayatı kolaylaştıran teknolojiler armağan etmek isteyenler için özel indirimler sunuyor. 
 

Yaşamı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, Sevgililer Günü için birbirinden özel hediye seçeneklerini özel kampanyalarla sunuyor. 


 
1-14 Şubat günleri arasında geçerli kampanya kapsamında www.anker-tr.com’da tüm ürünlerde yüzde 25’e varan indirimlerin yanı sıra Soundcore Life P2i Bluetooth TWS Kulaklık alanlara bir kulaklığı da Anker hediye ediyor. 
 
Hediye kulaklık kampanyasından faydalanmak için ödeme sırasında “ANKERLOVE” kupon kodunu kullanmak yeterli oluyor. 
 
Anker Soundcore Life P2i TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık, Güçlü bas için Bas Modu veya net vokallerle dengeli ses elde etmek için Podcast Modu ile mükemmel bir ses deneyimi yaşatıyor. 
 
Kristal netliğinde aramalar için arka plan seslerini azaltabilen Soundcore Life P2i, gelişmiş Bluetooth 5.2 teknolojisi sayesinde ses kalitesini iyileştiriyor, görüşmeleri daha sorunsuz hale getiriyor. 
 
Aramaları cevaplamak veya müzik dinlemek için sol veya sağ kulaklık bağımsız olarak kullanılabiliyor. 10 dakikalık hızlı şarjla 1 saatlik kullanım sunan Soundcore Life P2i, tek şarjla 8 saatlik çalma süresi sağlıyor. IPX5 Dereceli kulaklık ter, yağmur ve su sıçramalarına karşı dayanabiliyor.  
 
Anker hakkında: 
Yaşamı kolaylaştıran akıllı teknolojilere öncülük eden Anker, 2011 yılında Silikon Vadisi’nde kuruldu. 
 
Bugün Anker, şarj teknolojisi, kulaklık, hoparlör ve akıllı telefon aksesuarlarıyla ABD, Avrupa, Asya, Ortadoğu gibi birçok pazarda lider konumda yer alıyor. 
 
Anker, ayrıca Soundcore, eufy Clean, eufy security Nebula ve Anker Work ve Anker Make kategori markalarıyla tüketicilere kaliteli, yüksek performanslı ve akıllı teknolojiler sunuyor. 
 
Anker Türkiye’de taşınabilir bataryalar, robot süpürge, taşınabilir projeksiyon cihazları, BT kulaklık, hoparlör, 3D printer ve güvenlik kameraları kategorilerinde ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area