Ads Area

Huawei,FreeBuds 5i kulaklıklar Huawei Online Mağazası’nda satışa sunuldu

Huawei, gençleri düşünerek TWS gürültü önleyici kulaklık tasarımı HUAWEI FreeBuds 5i'yi piyasaya sürdü. 
 

Yüksek Çözünürlüklü Kablosuz Ses (Yüksek Çözünürlük) sertifikasına sahip kulaklıklar şu anda HUAWEI Online Mağaza üzerinde ön siparişe açılmış durumda.   


 
 HUAWEI FreeBuds 5i kulaklılar yalnızca mükemmel ses kalitesine ve gürültü giderme özelliklerine sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda önceki modellere kıyasla gelişmiş bağlantı özelliklerine de sahip. 
 
Pil ömrü, konfor ve deneyim açısından, kamera kontrollerinin eklenmesiyle büyük ölçüde iyileştirilen TWS kulaklıklar daha da akıllı hale gelerek gençlerin HUAWEI FreeBuds 5i’yi çeşitli senaryolarda daha fazla kullanabilmesini sağladı. 
 
Yeni kulaklıklar ayrıca zarif Seramik Beyazı, Nebula Siyahı ve Toz Mavisi gibi modaya uygun renklerde sunuluyor.   Daha önce kulaklıklar, sesi gizli ve sürükleyici tutmak için kullanılan, çoğunlukla yalnızca müzik dinlemek ve telefon aramalarını yanıtlamak için kullanılan aksesuarlardı. 
 
Teknolojideki gelişmeler ve kullanıcılara özgürlük getiren Gerçek Kablosuz Stereo (TWS) Bluetooth kulaklıkların ortaya çıkışıyla, kablolu kulaklıklar geçmişte kaldı. Bu yeni teknolojiyle birlikte gelen yeni eğlenceli ve pratik özellikler, kablosuz kulaklıkları gençler için vazgeçilmez bir eğlence aksesuarı haline getiriyor.    
 
Tüm gün dinleme için uzun pil ömrü 
Pil ömrü açısından, HUAWEI FreeBuds 5i, tam şarj edildikten sonra 7,5 saat boyunca ve şarj kutusuyla eşleştirildiğinde 28 saate kadar kesintisiz müzik çalmayı destekliyor. Kullanıcılar, pillerinin bitmesinden korkmadan çevrimiçi sınıfları ve toplantıları dinleyebilirler. 
 
Ek olarak, Huawei FreeBuds 5i, hızlı şarj işlevini destekleyerek kullanıcılara yalnızca 15 dakikalık şarjla 4 saatlik müzik çalma süresi sağlıyor. Böylece sabahları telefonunuzu şarj etmeyi unutsanız bile müziğinizi dinleyebilirsiniz.   
 
Rahat kullanım için modernize edildi 
Tıpkı seyahat etmek gibi günümüz gençleri de spor yaparken müzik dinlemekten keyif alıyor. HUAWEI FreeBuds 5i, kullanıcıların egzersiz yaparken sadece dinleme ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda farklı senaryolarda rahat bir kullanım deneyimi de sunuyor. 
 
Kulaklık başına yalnızca 4,9 g ağırlığındaki HUAWEI FreeBuds 5i, çok hafif ve cilt dostu. Gövde uzunluğu önceki nesle göre 7 mm daha kısa olduğu için kulaktaki varlığı neredeyse hissedilmiyor. 
 
Ayrıca ter ve su geçirmezliğe karşı IP54 derecesinde korumaya sahip. Örneğin, kulak içi kulaklıklara yanlışlıkla su sıçrayabileceği günlük senaryolarda, kullanıcılar kulaklıkları kurutup takmaya devam edebilir. 
 
Sorunsuz bağlantı ve uyumluluk 
Çift cihaz bağlantısını destekleyen HUAWEI FreeBuds 5i ile kullanıcılar, akıllı telefon, tablet, PC ve saat dahil olmak üzere farklı cihazlar ve işletim sistemleri ile HarmonyOS, Android, iOS ve Windows işletim sistemleri arasında sorunsuz bir şekilde bağlantı kurabilir. 
 
Kullanıcılar, bağlantıyı manuel olarak değiştirmeden müzik, toplantı ve aramalar arasında cihazlar arasında geçiş yapabilir.   HUAWEI FreeBuds 5i, 1.699 TL fiyatla HUAWEI Online Mağaza üzerinden ön siparişe açıldı. Ön sipariş aşamasında ayrıca sepette 100 TL indirim yapılıyor. 
 
Ayrıca FreeBuds 5i Toz Mavisi rengi, tüm PC ve Tabletlerle birlikte 1.699 TL yerine 1.499 TL fiyata ek olarak 3 ay vade farksız taksit fırsatı ile sunuluyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area