Ads Area

Mastercard, Yürü Be İstanbulun yeşil destekçisi oldu

Mastercard, "Yürü Be İstanbul" uygulaması kapsamında Spor İstanbul ile iş birliği yaptı. 
 

Uygulama kullanıcıları, HeyTripster’ın Mastercard için hazırladığı İstanbul’un eşsiz rotalarını keşfederken, daha yeşil bir dünya için adım atacak.  
 
Ödeme teknolojileri alanında yeni çözümler üreten ve bu çözümleri sürdürülebilir bir bakış açısıyla “yeşil enerji” adımlarına uygun hale getirmeyi hedefleyen Mastercard, bu doğrultuda iş birliklerine devam ediyor. 
 


Mastercard, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul ve küresel bir seyahat teknolojisi girişimi olan HeyTripster ile bir araya gelerek, Yürü Be İstanbul uygulamasında rotalarıyla yer aldı. 
 
Uygulamanın kullanıcıları, bundan böyle İstanbul’un paha biçilemez rotalarını keşfedip, daha yeşil bir dünya için adım atarken, Mastercard’ın sunduğu ayrıcalıklardan faydalanma imkânı yakalıyor.
 
“Yürü Be İstanbul” uygulamasında; HeyTripster tarafından Mastercard için gezginlerin tercihlerine göre özel olarak hazırlanan rota önerileri yer alıyor. Paha biçilemez rotaları tamamlayarak rozet kazanan kullanıcılar ise attıkları adımlarla gezegenin ağaçlandırılmasına katkı sağlıyor.  
 
 Dört farklı rota ve birbirinden özel durakların bulunduğu uygulamada rotaları tamamlayan herkes adına İstanbul’da toplam 1500 adet fidan dikilecek. 
 
Bunun yanı sıra Mastercard 3 rotasında en çok adım atan 3 kişi, konser davetiyesi kazanırken, tüm rotalar kapsamında en çok adımı atan bir kişi ise hem konser davetiyesi hem de kuliste sanatçı ile tanışma hakkı elde edecek. 
 
İstanbullulara günde 10 bin adım atma alışkanlığı kazandırma hedefi ile yola çıkan “Yürü Be İstanbul”, kullanıcıların açık alanda attığı adım sayısını görmelerine ve rotaları takip ederek şehri daha iyi tanımalarına aracılık ediyor. 
 
Bu iş birliği ise Mastercard’ın 10 yıldır sürdürdüğü ve küresel olarak beş yılda 100 milyon ağaç dikilmesini hedefleyen Paha Biçilemez Gezegen Koalisyonu projesine katkı sağlıyor.  
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area