Ads Area

İnci Gold’un uygulamasında kendin tasarla

Yılbaşında sevdiklerine hem şık, hem bütçeye uygun hem de “beğenileceği garanti” hediye düşünenler yenilikçi mücevher markası İnci Gold’a yöneliyor.
 

İnci Gold’un özgün ve göz alıcı kombinasyonlarıyla tasarladığı kolye, küpe, bileklik, yüzük ve bilezikler her yaşın gözdesi. Yeni yıla sayılı günler kala en çok sorulan soru da gündemdeki yerini aldı: 
 
“Ne hediye alsam?” Her yılbaşında gündeme gelen bu sorunun yanıtı birçok kişi için kolay bulunmuyor. 
 
Yılbaşı hediyeleri için hazırlıklar başlarken, “Acaba hediyemi beğenir mi” kaygısı yaşamak istemeyenler her yıl olduğu gibi soluğu İnci Gold’da alıyor. Sevdikleri için hem şık ve güzel hem de bütçeyi zorlamayan bir hediye düşünenler İnci Gold’un tasarımlarına yöneliyor. 
 
Her dönemin modası bilezikler, minimal ve şık yüzükler, modern tasarım küpeler, ister sade ister renkli bileklikler ve kolyeler her yaştaki sevdikleriniz için en güzel yılbaşı hediyesi seçeneklerinden. 
 


Kendi tasarladığınız takıları da hediye edebilirsiniz 
 
Her zevke uygun kolye, küpe, bileklik, yüzük ve bilezik gibi takıları bulabileceğiniz İnci Gold, inovatif ve göz alıcı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. 
 
Yenilikçi tasarımları ve dijital uygulamasıyla altın severlerin vazgeçilmezi olan İnci Gold’da sevdiklerinizin ister günlük isterse de özel günlerde kullanabileceği birbirinden güzel seçenekler yer alıyor. 
 
Ayrıca İnci Gold’un özgün tasarımları arasından seçebileceğiniz takıların yanı sıra sevdiklerinize kendi tasarladığınız eşsiz takıyı da hediye edebilirsiniz. İnci Gold, özenle hazırlanan modern tasarımlarının yanı sıra isteyenlere kendi özgün tasarımını oluşturma imkânı sunuyor. 
 
30 yılı aşkın üretim tecrübesi ve teknoloji yatırımlarıyla kuyumculuk sektöründe çığır açan İnci Gold, yaklaşık 1500 farklı model arasından seçilen ürünün taş ve altın rengini, ayarını, ölçüsünü tasarlayıp son halini çeşitli açılardan görerek satın alma fırsatı sağlıyor.
 
İnci Gold’un web sitesi ya da mobil uygulaması üzerinde her renkte ve desende sayısız seçenek ile hediyenizi tasarlayabilirsiniz. ‘İnci Gold’ uygulamasına Google Play Store ve App Store’dan ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. 
 
 İnci Gold Hakkında

1992 yılında Adnan Kurtulmuş, Erol Kurtulmuş ve Erkan Kurtulmuş kardeşler tarafından kurulan İnci Gold, 30 yıldan bu yana hayata geçirdiği kendi tasarımlarıyla sektörde önemli bir yer edinmiş bulunuyor. 
 
Türk kuyum sektörünün önde gelen değerli takı üreticilerinden olan İnci Gold, sektörünü çok iyi tanıyan, bu doğrultuda teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak pres, döküm ve CNC gibi üretim teknolojilerine yaptığı yatırımlarla müşteri ihtiyaç ve beklentilerine cevap veriyor. 
 
Ürünlerini zamanında ve üstün kalite standartlarında oluşturan firma, her ay 200 yeni ürünün tasarımını hayata geçiriyor. ‘İnci takıda birinci’ sloganını benimseyen İnci Gold, ihracat çalışmalarıyla da ülke ekonomisine katkıda bulunuyor. 
 
ABD’den Japonya’ya, Avustralya’dan Güney Afrika’ya, Hong Kong’tan Portekiz’e kadar 38 ülkeye ihracat yapan firma, yurt dışı faaliyetlerini 14 yıldır aralıksız sürdürüyor.
 
Firma, yıllık kuyum ihracatının 5 milyar dolar olduğu Türkiye kuyumculuk sektöründe, 15 milyon dolar değerindeki yaklaşık bir ton ürünün ihracatını gerçekleştiriyor. 
 
2009 yılında Türkiye’nin ilk 10 ihracatçı firması arasına giren İnci Gold’un, aynı zamanda Türkiye İhracatçılar Birliği, Ticaret Odası ve İstanbul Sanayi Odası’na üyelikleri de bulunuyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area