Ads Area

Honor Pad 8 Türkiyede Satışta

HONOR Pad 8 Şık Tasarımı ve Üstün Ses Deneyimi ile Türkiye Pazarına Geliyor 
 

12 inç 2K ekranı, akıllı kullanıcı deneyimi, şık ve premium tasarımının yanı sıra sekiz hoparlörü ile dikkat çeken HONOR Pad 8, kullanıcılara güçlü ve dengeli bir kullanım sunacak. 
 
Küresel teknoloji markası HONOR, sınıfının en iyisi özelliklere sahip olan HONOR Pad 8'in Türkiye pazarında çok yakında satışa çıkacağını duyurdu. 
 
HONOR Pad 8, kullanıcı deneyimi, büyük pil kapasitesi, şık ve birinci sınıf tasarımının yanı sıra sekiz hoparlörlü üstün ses deneyimiyle de dikkat çekiyor. 
 


Sadece 520 gr ağırlığı ve 6,9 mm kalınlığıyla kullanıcıların tek el ile rahatça taşıyabileceği HONOR Pad 8, 12 inç HONOR FullView ekran ile geliyor. Yüzde 87'lik ekran-gövde oranına sahip 1 milyar rengi destekleyerek film ve video işlerinizde olağanüstü bir netlik sağlıyor. 
 
 HONOR Pad 8, zararlı mavi ışığı engelleyen TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık Sertifikası (Donanım Çözümü) ve ekran titremesini azaltarak rahat bir izleme deneyimi sağlayan TÜV Rheinland Flicker Free Sertifikası ile gelişmiş göz koruması da sağlıyor. 
 
Sekiz Hoparlörlü ile Rakipsiz 
 
Rakipsiz bir ses deneyimine sahip olan HONOR Pad 8, her iki tarafa simetrik olarak yerleştirilmiş sekiz hoparlör ile kullanıcılara daha güçlü ve dengeli ses deneyimi sağlıyor. Ayrıca DTS:X® Ultra ve HONOR Histen teknolojilerini destekleyen cihaz, sürükleyici bir ses deneyimi için canlı ve dinamik 360° ses sunuyor. 
 
Üstün Performans ve Pil Ömrü 
Sekiz çekirdekli Qualcomm® Snapdragon® 680 yonga seti ile donatılan HONOR Pad 8, günlük kullanım ve multimedya dosyalarında üstün performans sunmak için tasarlanmıştır. Bu yonga seti ile kullanıcıların birden fazla uygulamayı sorunsuz bir şekilde çalıştırmasını sağlayarak gelişmiş bir deneyim sunar. 
 
 Üstelik Android 12 tabanlı en yeni HONOR Magic UI 6.1 ile birlikte gelen HONOR Pad 8, hızlı dosya aktarımı için HONOR Share, çoklu pencere görüntüleme özellikleri ile kullanım kolaylığı sağlıyor. 
 
7250 mAh pil ile kullanıcıları her zaman çevrimiçi ve bağlı tutan HONOR Pad 8, tüm gün kullanımda gelişmiş bir bataryaya ihtiyaç duyanlar için mükemmel bir çözüm sunuyor. Klasik Mavi Saat rengi ile göz kamaştıran HONOR Pad 8 çok yakında uygun fiyatı ile Türkiye’de satışta olacak.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area