Ads Area

TCL akıllı TV ve robot süpürgeler avantajlı fiyatlarla BİM’de

Bilkom güvencesiyle satışa sunulan TCL TV ve robot süpürgeler avantajlı fiyatlarla BİM müşterileriyle buluşuyor. 
 

14 Ekim’de başlayacak kampanya kapsamında 55 inçlik TCL P615 akıllı TV modeli 9.999 TL, UVC sterilizasyon özelliğine sahip TCL Sweeva 6000 Robot Süpürge ise 4.799 TL fiyat etiketiyle satın alabilecek. 
 
 Türkiye’de Bilkom güvencesiyle satışa sunulan, global android TV pazarının 1 numaralı TV oyuncusu TCL’nin TV ve akıllı robot süpürge modelleri avantajlı fiyatlarla BİM müşterileriyle buluşuyor. 


 
Akıllı TV ve robot süpürge ile son teknoloji ve konforu avantajlı fiyatlarla evine taşımak isteyenler, 55 ekran TCL P615 TV modelini 9.999 TL’den, TCL Sweeva 6000 robot süpürge modelini ise 4.799 TL’den satın alabilecek. 
 
Dünya devi TCL’nin üstün teknolojiye sahip TV ve robot süpürgesi 14 Ekim Cuma gününden itibaren tüm BİM mağazalarında avantajlı fiyatlarla satışta olacak.  
 
TCL 55P615 Özellikleri
Dahili HD uydu alıcısında sahip TCL 55P615 zarif ve ince bir tasarımıyla şık bir görünüm sunarken, sahip olduğu 4K HDR 10 özellikleriyle yüksek bir görüntü deneyimi sunuyor. 
 
Favori içeriklerinizi 4K görünü kalitesiyle evinize taşıyan TCL P615, sahip olduğu Mikro Dimming teknolojisi ile özellikle karanlık alanlarda görsel deneyimi artırmak için görüntü kalitesini iyileştiriyor. 
 
Dolby Audio özelliğine de sahip TV modeli; dinamik, yüksek kaliteli çevresel ses teknolojisiyle içeriklerinizi keyifle izlemenizi sağlıyor.
 
 Android TV arayüzü ile gelen cihaz, Alexa, Google Home ve Google Asistan ile kullanımı kolaylaştırıyor, kullanıcılar uzaktan kumanda üzerinden sesle komut verilebiliyor. 
 
UHD içeriklerinizi doğrudan TV’nize aktarmanıza olanak tanıyan cihaz, ayrıca Netflix, YouTube, Amazon Prime gibi uygulamalarda 4K görüntü kalitesiyle içeriklerinizi daha keyifli kılıyor. Bluetooth teknolojisi sayesinde kulaklık ve hoparlör gibi harici cihazları televizyona bağlanabiliyor. 
 
TCL Sweeva 6000 Özellikleri  
TCL Sweeva 6000 akıllı robot süpürge, akıllı lazer navigasyon teknolojisi ile odadaki nesneler arasındaki mesafe bilgilerini toplamak için, odayı saniyede 6 tur hızında tarayıp sistematik bir temizlik yolu oluşturuyor. 
 
4 seviyede ayarlanabilir vakum gücüne sahip olan robot süpürge, tek şarj ile 150 metrekareye kadar bir alanda 3 saate kadar temizlik yapabiliyor. Sweeva 6000, 65dB’den düşük ses seviyesi ile çalışıyor, siz keyifle işlerinizi yaparken evinizin temizliğini sessizce tamamlıyor. 
 
Google Assistan ve Amazon Alexa uyumlu olan ve sesle komut verilebilen akıllı robot süpürge, bakteri ve mikroplardan kurtulmak için UVC sterilizasyon özelliğini kullanıyor, evinizi tüm bireyler için daha sağlıklı bir hale getiriyor. 
 
TCL akıllı robot süpürge, TCL Home mobil uygulaması ile TCL TV’ler üzerinden ve telefonunuzdan da kontrol edilebiliyor. 
 
Çoklu kat haritalama özelliğine de sahip olan TCL Sweeva 6000 ile birden fazla katın haritasını kaydedebilir, dilerseniz evinizin belli bölümlerini temizliğe kapatabilirsiniz. Ya da sadece belirli bir bölgenin temizlenmesini sağlayabilirsiniz. 
 
14 Ekim’de başlayacak kampanya ile TV satın alan BİM müşterileri, TCL TV’lerini daha güvenle kullanabilecekleri uzatılmış ve genişletilmiş sigorta hizmetini de avantajlı fiyatlarla satın alabilecek.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area