Ads Area

HP OMEN Club FIFA 23 Turnuvası Başlıyor

HP OMEN Club, piyasaya çıkmasının hemen ardından FIFA 23 turnuvası ile oyuncuları rekabete çağırıyor. 
 

HP’nin oyunculara özel ürünler üreten markası olan OMEN’in İstanbul’da bulunan ve bünyesinde yer alan 70 son model bilgisayarla oyunculara hizmet veren espor merkezi HP OMEN Club, yeni bir turnuva ile kapılarını açıyor. 


 
Her yıl tüm dünyada milyonlarca satan ve büyük kitleleri peşinden götüren FIFA 23, AMD Ryzen’ın desteğiyle HP OMEN Club’ın yeni turnuva konuğu oluyor. 
 
HP OMEN Club, oyuncuları Eylül ayının son gününde piyasaya çıkan FIFA 23 için yeteneklerini test etmeye çağırıyor. Tüm oyun severlerin katılımına açık olan turnuvanın kayıtları 20 Ekim tarihine kadar devam edecek. 
 
21 Ekim’de başlayacak olan online elemelerin ardından yarı finale kalan son 4 oyuncu, 27 Ekim’de İstanbul’da HP OMEN Club’da gerçekleştirilecek finallere katılacak. 
 
Çekişmeli yarı final ve final maçlarının ardından futbol oyunları videolarıyla tanınan ve 2 milyondan fazla abonesiyle bu alanda önemli bir isim olan Emrecan Önal, finalistlerle şov maçı için bir araya gelecek. 
 
Emrecan Önal ayrıca, final gününün atmosferini YouTube kanalından takipçileriyle paylaşacak. Turnuvada son 4’e kalan oyuncuları birbirinden güzel hediyeler bekliyor. 
 
HP OMEN Tranceptor Notebook çantası, HP OMEN Blast kulaklık ve HP OMEN X 27 inç oyuncu monitörü gibi ödüllerin yanı sıra, birinci olan oyuncu HP OMEN 16 inç dizüstü oyuncu bilgisayarına sahip olacak. 
 
HP OMEN ve AMD Ryzen ortaklığıyla düzenlenen FIFA 23 turnuvası için kayıtlar 20 Ekim tarihine kadar devam ediyor. Turnuvaya kayıt ve ayrıntılı bilgi için omenclubturnuva.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area