Ads Area

Galaxy A serisinin ‘Eğlence Modu’, 2,5 milyar kez kullanılarak yeni bir rekora imza attı!

Samsung’un Galaxy A serisi için geliştirdiği ve Snapchat’in AR lenslerini entegre ettiği kamera uygulamasının Eğlence Modu özelliği, 2021’de kullanıcılara sunulmasından ardından tam 2,5 milyar kez kullanılarak rekor kırdı. 
 

Samsung Galaxy A serisinin belirli modellerinde yer alan ‘Eğlence Modu’ sayesinde kullanıcılar, Samsung'un kendi kamera uygulamasıyla sıra dışı fotoğraf ve videolar çekebiliyor, 
 


sevdikleriyle veya sosyal medyada paylaşmak üzere çektikleri görüntüleri farklı filtrelerle eğlenceli ve benzersiz içeriklere dönüştürebiliyor. 2021 yılından bu yana 2,5 milyar kez kullanılan ‘Eğlence Modu’, Galaxy kullanıcılarından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.  
 
Artırılmış gerçekliğin (AR) gücünü Galaxy kullanıcılarına sunuyor 
 
Eğlence Modu, Samsung ve Snap'in ortaklığında, daha eğlenceli bir kamera deneyimi sunmak üzere ileri teknolojilerle geliştirilmiş bir özellik olarak dikkat çekiyor. Aynı zamanda, 
 
Snap'in Kamera Kiti tarafından desteklenen Eğlence Modu, markaların ve geliştiricilerin Snap'in artırılmış gerçekliğinin (AR) gücünü kendi uygulamalarında da kullanıma açabilmelerini sağlıyor. Üstelik, Eğlence Modu artık Galaxy M serisi cihazlarında da kullanılabiliyor. 
 
Samsung, Galaxy A serisine ek olarak, aynı kamera özelliklerini amiral gemisi Galaxy cihazlarındaki Snapchat uygulamasında da kullanıma açtığını duyurdu. 
 
Bu sayede kullanıcılar, daha yüksek çözünürlüğün yanı sıra ‘Süper Gece’ ve ‘Kusursuz Zoom’ gibi yenilikçi teknolojilerin yanında hem etkileyici hem de kaliteli içerikler üretebilecek.  
 
Chai: “En iyi kamera deneyimini daha fazla kullanıcıya ulaştırmanın yollarını keşfediyoruz” 
 
Samsung Electronics Mobil Deneyim Bölümü Başkan Yardımcısı ve Deneyim Planlama Ekibi Başkanı Woncheol Chai, konuyla ilgili şunları söyledi: “Galaxy kullanıcıları kendilerini ifade etmenin yeni yollarını aramaya devam ediyor. 
 
Samsung olarak biz de kullanıcıların keyif aldıkları ve eğlendikleri uygulamaları hayata geçirmek için durmaksızın çalışıyoruz. Bu nedenle, en büyük ve en yaratıcı artırılmış gerçeklik platformlarından biri olan Snap ile yaptığımız işbirliğinin kapsamını daha da genişletiyoruz. 
 
Daha fazla özellik ve yenilikle, en iyi kamera deneyimini daha fazla kullanıcıya ulaştırmanın yeni yollarını keşfetmeye devam ediyoruz.” 
 
Snap Inc. İçerik ve Ortaklıklardan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Ben Schweri ise, “Filtreler, günümüzde 250 milyondan fazla Snapchat kullanıcısının her gün artırılmış gerçeklikle etkileşim kurma biçimini ortaya koyarken, bu deneyimlerin Samsung Galaxy ekosistemindeki kullanıcıları da memnun etmesi bizleri sevindiriyor. 
 
İş birliğimiz kapsamında, kamera kitinin Samsung Galaxy cihazların kendi kamerasına entegre edilmesiyle birlikte, bu deneyimleri dünyanın dört bir yanındaki Galaxy kullanıcılarına da sunma fırsatı yakalıyoruz” diye konuştu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area