Ads Area

Spotify, EA Sports iş birliği ile FIFA 23’ün resmi soundtrack’ini duyurdu

Her yıl, EA SPORTS tarafından futbolseverler ile buluşan yeni FIFA’nın duyurusu, dünyanın dört bir yanındaki FIFA fanatikleri için büyük bir heyecan yaratıyor. 
 

Oyunseverler FIFA 23 ile sahaya çıkma hazırlıkları yaparken Spotify ise bu heyecanı resmi EA SPORTS FIFA 23 soundtrack’iyle ikiye katlıyor. 


 
Hem yeni hem kült sanatçıların hem de gelecek vadeden yepyeni hitlerin bir araya gelmesiyle oyun deneyimini bir üst seviyeye çıkaran FIFA 23 soundtrack’i, merakla beklenen yeni futbol sezonuna eşlik etmeye hazır. 
 
 FIFA gibi oyun dünyasını harekete geçiren kültürel anlar yaşandığında bunun Spotify’da dinlenen müziklere yansıdığını görüyoruz. İşte bu yüzden FIFA tutkunlarının Spotify üzerinden dinledikleri favori şarkılar: 
 
Spotify’da bugün, başlığında FIFA geçen ve kullanıcılar tarafından oluşturulmuş 423.318 çalma listesi yer alıyor. İsveç, kullanıcı başına en fazla FIFA çalma listesi bulunan ülke olarak, FIFA-takıntılı ülke olma tacını alıyor.
 
İsveç’i, Norveç ve Danimarka takip ediyor. Bu yılın soundtrack’inde oyunseverlerin halihazırda dinledikleri ikonik şarkılar yer alıyor. 
 
Öyle ki global olarak toplamda 21,1 milyon çalma listesinin içindeki şarkılardan en az biri resmi FIFA 23 soundtrack’inden. 
 
Bugün itibarıyla EA SPORTS FIFA 23 soundtrack’indeki en popüler şarkı Bad Bunny ve Bomba Estéreo’dan “Ojitos Lindos”. Öte yandan oyunseverler, MILKBLOOD ve Pheelz gibi FIFA soundtrack’ine yeni giren pek çok sanatçıyla birlikte, Spotify’ın çalma listesine girip, sevecekleri yeni yeni şarkıları keşfedebilir. 
 
Aşağıda Spotify üzerinden dinlenen EA SPORTS FIFA 23 hakkında daha fazla veri bulabilirsiniz. 
 
EA SPORTS FIFA 23 soundtrack’inde Türkiye’de bugüne kadar en çok dinlenen 5 şarkı: 
 “Obsessed With You” - Central Cee “Ojitos Lindos” - Bad Bunny, Bomba Estéreo “Nail Tech” - Jack Harlow “SAOKO” - ROSALÍA “Fils de joie” - Stromae  
 
EA SPORTS FIFA 23 soundtrack’inde dünya genelinde bugüne kadar en çok dinlenen 5 şarkı:
 
 “Ojitos Lindos” by Bad Bunny and Bomba Estéreo “Obsessed With You” by Central Cee “SAOKO” by ROSALÍA “Ahora y Siempre” by Linton, Quevedo “Nail Tech” by Jack Harlow  
 
En fazla FIFA temalı çalma listesi bulunan ilk 5 ülke: İsveç Norveç Danimarka Finlandiya İspanya
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area