Ads Area

Lg Lıfe’s Good Ödül Programıyla Daha İyi Bir Yaşam İçin Tasarlanan Yeniliklere Destek Oluyor

LG, Dünya Çapındaki Yenilikçi Fikirleri, Tüketicilerin Olduğu Kadar Dünyamızı da Koruyacak Yenilikleri 1 Milyon Dolar Ödüllü İnovasyon Yarışmasına Davet Ediyor.
 

LG Electronics (LG), ilk LIFE'S GOOD Ödül Programı’nın başladığını duyurdu. 
 
6 Eylül - 10 Ekim arası başvuruların yapılabileceği ödül programı, CES® 2022'de duyurulduğu üzere, LG'nin Herkes için Daha İyi Bir Yaşam yaratma hedefiyle uyumlu yenilikçi çözümleri ortaya çıkarmayı amaçlıyor. 
 


Program kapsamında, kazanan başvuruların geliştirilmesini hızlandırmak için toplam 1 milyon ABD Doları hibe edilecek. 
 
Gezegen ve tüm sakinleri için hayatın iyi olduğu sürdürülebilir bir dünya hayal eden LG, daha yeşil bir dünya için çevre dostu çözümler ve fikirler peşinde koşmaya, herkes için kullanışlı, değerli ve özgün deneyimlere erişim sağlayan kullanıcı merkezli ürünler ve hizmetler geliştirmeye devam ediyor. 
 
LIFE'S GOOD Ödül Programı, LG'nin sürdürülebilirlik yolculuğunda şirketin Life's Good mesajını dünyaya yaymasına yardımcı olan önemli bir adımı işaret ediyor. 
 
LG, bu amaçla, kendi sürdürülebilir uygulamalarını yürütmenin yanı sıra, herkes için daha iyi bir yaşam inşa etmeye yardımcı olmak için benzer düşüncelere sahip bireyleri ve grupları benzersiz fikirleriyle öne çıkmaya davet ediyor. 
 
LIFE’S GOOD Ödül Programı’nda, katılımcıların çevre sağlığı, güvenlik, yeniden kullanılabilirlik veya erişilebilirlik gibi günlük yaşamı zenginleştirebilecek, dünyaya fayda sağlayacak yenilikçi ve pazarlanabilir fikirlerini sunmaları isteniyor. Açık işbirliği felsefesine sadık kalan LG, yeni fikir sahipleriyle yakın çalışmayı dört gözle bekliyor. 
 
Başvurular, başvuru sahiplerinin tüm ayrıntıları ve giriş koşullarını bulabileceği LIFE’S GOOD AWARD (https://www.lifeisgoodaward.com/) web sitesinden yapılabiliyor. Konuyla ilgili bilgi veren LG Electronics CEO’su William Cho, “LIFE’S GOOD Ödül Programı, inovasyon felsefemizi ve daha iyi bir geleceğe giden yolun ancak hepimiz bir araya gelirsek açılabileceğine olan inancımızı özetliyor. 
 
İnsanların daha iyi bir toplum ve daha sağlıklı bir çevre için yenilikçi fikirlerini görmeyi ve bunların hayata geçirilmesinde destek ve teşvikimizi sağlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area