Ads Area

Huawei Watch FIT 2 kampanyaları herkesi daha sağlıklı bir hayata teşvik ediyor

İlk olarak 2020'de piyasaya sürülen Watch FIT Serisi, bir dizi animasyonlu fitness kursları, egzersiz modları ve bilimsel sağlık izleme özellikleri aracılığıyla kullanıcıları yeni egzersiz türlerini keşfetmeye teşvik ediyor. 
 


Hafiflik hissi ve şık tasarımıyla akıllı saatin yeni bir çağını başlatarak, kullanıcılara kullanışlı olduğu kadar şık da olan bir cihazla zindeliklerini artırmaları için fırsatlar sundu. 
 


HUAWEI WATCH FIT 2 ailesi, kusursuz biçim ve olağanüstü işlevin mükemmel kombinasyonunu yepyeni bir düzeye taşıyor. 
 
Teknoloji ve modayı bir arada seven tüketiciler için özel tasarlanan bu saat, geliştirilmiş tasarımı ve sağlık deneyimi ile giriş seviyesi mükemmel bir akıllı saat. 
 
1,74 inç yuvarlatılmış dikdörtgen ekranıyla, daha da etkileşimli, sezgisel bir deneyim için yeni satranç tahtası arayüz tasarımıyla orijinal HUAWEI WATCH FIT'in arayüz tasarımını devralıyor. 
 
Önceki modellerden farklı olarak HUAWEI WATCH FIT 2 bir hoparlörle birlikte geliyor ve kullanıcıların akıllı telefonlarını ellerine bile almadan Bluetooth üzerinden telefonla konuşmalarını kolaylaştırıyor. 
 
Fitness animasyonu ve sesli antrenör, daha sürükleyici bir ses deneyimi için geliştirilirken, kalp atış hızından kandaki oksijene ve uykuya kadar her şeyi izleyen bir dizi sağlık işlevi, kullanıcıların tüm gün, her gün sağlıklarını zahmetsizce takip etmelerine yardımcı oluyor. 
 
Her tarza uygun şık tasarım 
HUAWEI WATCH FIT 2 ilhamını, her şeyden önce kişiselleştirmeyi önemseyen mevcut neslin gençlerinden alıyor. Bu nedenle cihaz çeşitli renk seçenekleri ve şık saat yüzleri sunarak, böylece kullanıcıların kendilerine uyacak şekilde kolayca kişiselleştirebilmelerini sağlıyor. 
 
Cihaz aynı zamanda tek sekmeli saat kadranını da destekleyerek kullanıcıların akıllı telefonlarından akıllı saatlerine basit bir dokunuşla görüntü aktarmalarına olanak tanıyor. 
 
HUAWEI Online Mağaza’da 2.999 TL’ye satılan Watch FIT 2, HUAWEI’nin özel belirlediği bir kupon kodu kullanılarak 300 TL indirim alıyor. 
 
HUAWEI’nin en gelişmiş bluetooth tam kablosuz kulaklığı HUAWEI FreeBuds Pro 2 veya HUAWEI Akıllı Tartı ile beraber satın alınırsa, toplam fiyat üzerinden 500 TL ek indirim daha yapılıyor. 
 
 Ürünü satın aldıktan sonra deneyimlerini toplulukta paylasan kişilerin 999 TL değerindeki Band 6’yı bedava kazanma şansı oluyor. Kupon: 300 TL Kupon kodu: AFIT2STEELPR
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area