Ads Area

Mcdodo’dan 3 yeni ürün birden

Global mobil aksesuar markası Mcdodo, ürün portföyüne hayatı kolaylaştıracak 3 yenilikçi ürün daha ekledi. 
 

Bu yaz boyunca tatilde, evde, iş yerinde yanınızdan ayırmayacağınız; “Apple Watch kablosuz şarj cihazı, manyetik soğutuculu MagSafe şarj cihazı ve çok fonksiyonlu kablosuz masaüstü şarj standı”yla teknolojinin ve üstün tasarımın tadını doyasıya çıkaracaksınız! 


 
Türkiye’nin en hızlı büyüyen mobil aksesuar markası Mcdodo, her yaşa ve zevke hitap eden geniş ürün gamıyla, ihtiyaca uygun teknolojik aksesuarlar üretmeye devam ediyor. 
 
Günümüzün dijitalleşen mobil dünyasında, teknolojik aletlerin artık olmazsa olmazımız olduğunun bilinciyle hareket eden Mcdodo; USB-C hub’lar, led ışıklı hızlı şarj kabloları, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar ve kablosuz şarjlı araç tutacağı gibi pek çok inovatif ürünün de içinde olduğu 250’nin üzerinde aksesuar seçeneğine her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor.  
 
Hayatı kolaylaştıran ürünler 
Mcdodo, bu yazı mobil geçirirken hayatınızı kolaylaştıracak ve pratik kullanım avantajı sunan 3 yenilikçi ürünü daha teknoloji meraklılarıyla buluşturuyor.
 
Marka mottosu, ‘sektördeki ihtiyaçlara kısa sürede odaklanarak çözümler geliştirmek’ olan Mcdodo; bu yaz teknoloji meraklılarıyla buluşturduğu 3 yeni ürünle, kullanıcılarına vakitten kazandırıp hızlı ve güvenli şarj imkanı sunarken, ek fonksiyonları ve şık tasarımlarıyla da fark yaratıyor.  
 
3 saniyede soğutuyor 
Özellikle telefonunda ve tabletinde çok sık oyun oynayanlar için tasarlanan Manyetik Soğutuculu MagSafe Şarj Cihazı, 15W/10W/7.5W/5W kablosuz şarj yaparken hızlı soğuma sağlıyor ve kusursuz yapışma gücüyle fonksiyonel kullanım sunuyor. 
 
Bu manyetik şarj, güçlü soğutma teknolojisi ile telefonunuzu 3 saniyede soğuturken türbin tahrikli fan, ısı dağılımını hızlandırır, kuvvetli hava üflemeyi düşük gürültüyle sunuyor. 
 
5W’dan 15W’a kadar kablosuz şarj destekleyen cihaz, 4 katmanlı koruma mekanizmasına sahip yeni yarı iletken soğutma teknolojisi ve sadece 80 gr.’lık ağırlığı ile benzerlerinden ayrılıyor. 
 
Ayrıca dahili parlama sağlayan RGB halka ışık şeridi sayesinde daha heyecan verici oyun deneyimi sağlıyor.
 
Saati kendisi kalibre ediyor 
Mcdodo’nun bu yaza ve hatta tüm yıla damga vuracak bir diğer yenilikçi ürünü olan 4'ü 1 Arada 15W Kablosuz Masaüstü Şarj Standı; hızlı şarj özelliğinin yanı sıra telefon standı, gece lambası ve dijital çalar saat özelliklerini de sunuyor. 
 
Tüm iOS ve Android telefonlarla uyumlu olan cihaz, dokunmatik kontrollü gece lambasıyla, yumuşak ışıkta hem şarj hem saat olarak her gece size eşlik ediyor. 
 
Led ekranın parlaklığı, ortam ışığının yoğunluğuna göre otomatik olarak ayarlanan cihazın gücü kapatıldığında bile, hafıza fonksiyonu sayesinde, tekrar açıldığında saat otomatik olarak zamanı kalibre eder ve alarm ayarı aynı kalır.  
 
Apple Watch’a uygun fiyata hızlı şarj  
Mcdodo’nun uzmanı olduğu kablosuz şarj konusunda geliştirdiği son ürünlerden biri olan Apple Watch Kablosuz Şarj Cihazı da estetik tasarımı ve ulaşılabilir fiyatıyla, Apple kullanıcılarına bambaşka bir şarj deneyimi sunuyor. 
 
Aşırı akım, aşırı ısınma ve aşırı şarja karşı korumalı olan şarj cihazı, nereye giderseniz yanınızda taşıyacağınız boyutuyla da ‘teknoloji iyi ki var’ dedirtiyor. 
 
Ürün gamında araç içi aksesuarlar, kablolar, kılıflar ve koruyucu camlar, şarj adaptörleri, powerbank’ler, şarj kabloları gibi işlevsel ürünleri bulunduran Mcdodo, ayrıca pek çok yenilikçi ve özel tasarımlı inovatif ürünü de meraklılarıyla buluşturuyor. 
 
Mcdodo ürünleri; www.mcdodo.com.tr adresinin yanı sıra Amazon, Hepsiburada, N11 ve Trendyol üzerinden de tüketicilerle buluşuyor.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area