Ads Area

Hepsiburada’dan hızlı şarj ürünlerinde hızlı indirim

Hepsiburada, hızlı şarj ürünlerinde kaçırılmayacak bir indirim kampanyası düzenliyor. 
 

Hepsiburada müşterileri, 29-31 Ağustos tarihleri arasındaki Hızlı Şarj Günleri’nde, bu kategorideki en kaliteli ve güvenilir ürünler için sepette %30 indirim fırsatı yakalayacak. 
 


Türkiye’nin ‘En Çok Tavsiye Edilen E-Ticaret Markası’ Hepsiburada, teknoloji tutkunları için bütçeleri rahatlatacak, kaçırılmayacak bir kampanyayı hayata geçiriyor. 
 
 29-31 Ağustos tarihleri arasında yapılacak Hızlı Şarj Günleri’nde Hepsiburada müşterileri, cep telefonu olan çoğu kişi için en önemli ihtiyaçlardan hızlı şarj ürünlerinin en kaliteli ve güvenilir marka ve modellerini, ‘sepette %30 indirim’ fırsatıyla alabilecek. 
 
Sadece 3 gün sürecek, iPhone ve Android uyumlu, kaliteli ve güvenilir şarj cihazları ve kablolarına uygun fiyatlarla sahip olunabilinecek bu kampanya, ayrıca ‘kargo bedava’ fırsatı, Hepsiburada güvencesi ve ‘hızlı teslimat’ avantajlarını da kapsıyor.  
 
Hepsiburada ile telefonlarınızın şarjı hiç bitmeyecek 
Türkiye’nin Hepsiburada’sının müşterilerine kaliteli marka ve modellerini sunduğu hızlı şarj ürünleri, bataryalarına güçlü bir akım taşıdıkları cihazların güvenle ve daha hızlı şarj olmalarına, bu sayede gün içinde şarj aletine bağlı kalma sürelerinin önemli ölçüde kısalmasına olanak tanıyor. 
 
Böylece cep telefonu şarjları hiç bitmeyecek Hepsiburada müşterileri, sadece 3 gün sürecek Hızlı Şarj Günleri’nde, Ugreen 65W USB Type-C Qc 4.0 Pd 3.0 Ganx 3 Portlu Hızlı Şarj Cihazı ve Mcdodo Ca-4673 Lightning 90 Derece Çift Yönlü Ledli Örgü Kablo gibi benzersiz tasarıma, daha küçük boyutlara ve birçok son teknoloji donanıma sahip en güvenilir ve en kaliteli yüzlerce hızlı şarj ürününe, sepette %30 indirim fırsatıyla sahip olabilecekler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area