Ads Area

Vivo Trendyol Mağazası Açılışına Özel Vivo Tws Kulaklık Hediye

Stil sahibi tasarımları yenilikçi teknolojiyle bir araya getiren vivo, online satış kanallarına bir yenisini daha ekleyerek Trendyol mağazasını açıyor. 

 

Açılışa özel çeşitli ürünlerde geçerli fırsatlar vivo severlerle buluşmayı bekliyor. 
 
Yenilikçi teknoloji ile insanlar arasında sağlam köprüler kuran vivo, yüksek performanslı ürünlerinin online olarak satın alımına yeni bir mecra daha ekleyerek Trendyol mağazasını da açıyor. 


 
Kullanıcı odaklı vivo ürünlerine açılışa özel kampanyalarla sahip olmak bir adım uzağınızda sizleri bekliyor. 
 
Alışveriş alışkanlıklarının hızla değişip internet sitelerine ağırlık verildiği bu dönemde vivo da yenilikçi ruhunu bir kez daha yansıtarak online satış kanallarına Trendyol mağazasını ekledi. 
 
vivo, V serisi, Y serisi ve TWS kulaklık modellerinin satışının gerçekleşeceği bu özel mağazanın açılışını kupon, indirim ve hediye ürünler ile taçlandırıyor. 
 

vivo trendyol mağazasından verilen V serisi siparişlerinde TWS kulaklık modellerini hediye ediyor. Ayrıca üretimi Türkiye’de gerçekleştirilen Y21s yine açılışa özel 4099₺ fiyatı ile satışa sunuluyor.  

 
V Serisi – Her Anı Yakalayın 
vivo’nun en’leri ve ilk’leri bir araya getirdiği V serisi, ihtişamlı tasarımı ve üstün performansı ile kendine hayran bırakıyor. Yüksek teknolojinin eşsiz tasarımla buluştuğu bu seri sahip olduğu kamera odaklı özellikleri ve avantajlarıyla rakip tanımıyor. 
 
V serisi ailesinden V21, endüstrinin en ince akıllı telefon tasarımıyla göz doldururken, aynı zamanda benzersiz Optik Görüntü Sabitleme (OIS) teknolojisine sahip ön kamerasıyla da kusursuz fotoğraflara imza atıyor. 
 
V serisinin en yeni üyesi V23 5G ise, sahip olduğu renk değiştiren arka cam yüzeyiyle Türkiye’de ilk olma özelliğini taşırken, yine Türkiye’de bir ilk olan 50MP geniş açı ön kamerası ve çift tonlu spot ışığı ile mobil fotoğrafçılık deneyimini baştan yaratıyor. 
 
V ailesinin fiyat performans ürünü olan V21e ise 44MP Otomatik Göz odaklama ve 64MP gece kamerası özellikleri ile kullanıcıların vazgeçilmezi haline geliyor V23 modeli, TWS2 ANC kulaklık; V21 ve V21e modelleri ise TWS2e hediyesiyle Trendyol mağaza açılışında sizleri bekliyor.  
 
Y Serisi – Hayatı Tam Kapasite Yaşayın 
Zengin özelliklere sahip akıllı telefonlar yaratma ve herkes için erişilebilir yüksek teknoloji sunma vizyonunu ortaya koyan Y serisi, giriş segmentinin vazgeçilmezi haline geliyor. 
 
 Eşsiz tasarımı ve teknolojinin en gelişmiş halini bir araya getirmesiyle dikkat çeken Y serisi, sunduğu 5000 mAh’lik dev pili ve yüksek çözünürlüklü ekranı ile hayatı tam kapasite yaşamanızı sağlıyor. 
 
Yüksek çözünürlüklü ekranı ile telefon kullanımını farklı bir boyuta taşırken keyifli anlarınızı kayıt altına alan üstün performanslı kamera sistemi ile de adından söz ettiriyor. 
 
Kesintisiz eğlencenin tek adresi olan Y serisi, gücünü Android 11 tabanlı FunTouch OS 11.1’den alarak veri bağlantısını, sistem işlem hızını ve güç tasarrufu performansını yepyeni bir düzeye çıkarıyor. 
 
Ayrıca 1 TB’a kadar genişletebileceğiniz depolama alanı sayesinde her zaman akıcı bir kullanıcı deneyimi sunarken severek muhafaza ettiğiniz hiçbir şeyden fedakarlık etmenize gerek kalmıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area