Ads Area

Turkcell’den bayram fırsatları

Turkcell müşterileri, onlarca ürüne cazip fiyat avantajlarıyla sahip oluyor 
 

Turkcell, müşterilerine fırsatlar sunmaya devam ediyor. Kurban Bayramı’nda ve Temmuz ayı boyunca 226 ürünün, %60’a varan indirimlerle sunulduğu “Pasaj’da Bayram Panayırı” kampanyasıyla bayram adeta bir panayıra dönüşüyor. 


 
Ayrıca Turkcell mağazalarında, 24 Temmuz’a kadar akıllı telefondan küçük ev aletlerine kadar onlarca ürüne cezbedici fırsatlarla sahip olunabiliyor. 
 
Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazaryeri Pasaj, bu bayram da yüzleri güldürüyor. Müşterilerine cazip indirim fırsatları sunan Turkcell Pasaj’da, Temmuz ayı boyunca devam edecek olan “Pasaj’da Bayram Panayırı” kampanyasıyla 226 üründe, %60’a varan indirim uygulanıyor. 
 
Kendine ve sevdiklerine bayram hediyesi almak isteyenler, Turkcell garantisiyle Pasaj’da güvenli alışveriş deneyimi yaşıyor. Fiziksel mağazalarda bayram fırsatı Alışverişte bayram fırsatları Turkcell’in mağazalarında da devam ediyor. 
 
24 Temmuz’a kadar Turkcell mağazalarını ziyaret edenlere akıllı telefondan küçük ev aletlerine kadar onlarca ürün, peşin ödemeye kontrat ve 12 aya varan taksit fırsatlarıyla sunuluyor. 
 
Turkcell’de bayram hediyesi avantajından yararlanmak isteyen müşteriler için ürünlerde 8 peşine kontratlı ve 37 kontratlı olmak üzere avantajlı 45 teklif bulunuyor, müşteriler istedikleri ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip oluyor. 
 
Kurban Bayramı’na ve Temmuz ayına özel fiyatlarla satışta olan onlarca ürüne, Pasaj’ın web sitesinden (www.turkcell.com.tr/pasaj) veya Dijital Operatör uygulaması üzerinden erişilebiliyor. 
 
Müşterilere, bulundukları illere göre aynı gün ya da 24 saat içerisinde teslimat seçeneği de sağlayan platformu, operatör fark etmeksizin herkes kullanabiliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area