Ads Area

Galaxy S22 Ultra ile çekilen Make Stranger Nights Epic adlı kısa film yayınlandı

Samsung, Netflix ile gerçekleştirdiği yeni işbirliği kapsamında, platformun efsanevi dizisi ‘Stranger Things’in dördüncü sezonunun çıkışını bir kısa filmle kutluyor.
 

İş birliği kapsamında Galaxy S22 Ultra’nın ‘Nightography’ özelliklerinden faydalanılarak çekilen ve Stranger Things’den ilham alan ‘Make STRANGER Nights Epic’ adlı kısa film yayınlandı. 


 
Samsung, Galaxy S22 Ultra’nın ‘Nightography’ kamera özelliklerini kullanarak çektiği, Netflix’in Stranger Things dizisine gönderme yaptığı ‘Make STRANGER Nights Epic’ adlı kısa filmi yayınladı. Kısa film, Samsung’un Netflix’le yaptığı işbirliği kapsamında, Stranger Things’in dördüncü sezonunun platforma geldiği günlerde yayınlandı. 
 
 Kısa filmin Stranger Things’den esinlenen teması, Samsung’un bugüne kadarki en güçlü ve akıllı kamerasına sahip Galaxy S22 Ultra’nın güçlü Nightography özelliklerini göstermek için uygun bir ortam sunuyor. Stranger Things’in dördüncü sezonundan ilham alan filmde, gece yarısı gerçeküstü dünyaya açılan bir portal konu ediliyor. 
 
Galaxy S22 Ultra da bu farklı tarzı yeniden oluştururken, Galaxy inovasyonlarının, karanlıkta kalabilecek unsurları ve ayrıntıları yakalayabilme gücünü de göstererek, sinematik bir hikâyeyi ekrana taşıyor. Samsung ve Netflix’in ortaklaşa çektiği kısa film ‘Make STRANGER Nights Epic’
 
 
Kısa filmdeki dikey telefon kamerası görüntülerinin tamamı Samsung Galaxy S22 Ultra’yla çekildi 
Make STRANGER Nights Epic’te bir genç kız Samsung Galaxy S22 Ultra cihazını arka cebine koyarak bisikletiyle arkadaşının evine doğru Stranger Things’in 4. sezonunu izlemek için düzenlenen partiye gidiyor. 
 
Yolculuğu esnasında kamera kendiliğinden açılarak, arkasında beliren ‘Upside Down’ isimli bir dünyada olan biteni kayda almaya başlıyor. 
 
Videodaki dikey telefon kamerası görüntülerinin tamamı Samsung Galaxy S22 Ultra ile çekildi. Kısa filmde, Samsung'un bugüne kadar geliştirdiği en büyük piksel sensörü olan 2,4um piksel sensöre sahip Galaxy S22 Ultra'nın 108 MP ana kamerası önemli bir işlev görüyor. 
 
S22 Ultra'nın hem gece hem de gündüz ışığı ve ayrıntıları daha parlak bir biçimde yakalamasını sağlayan yapay zeka (AI) destekli Nightography kamera özelliklerinden en iyi şekilde yararlanılıyor. 
 
Samsung ve Netflix’in uzun soluklu iş birliği hız kesmeden devam ediyor 
 Samsung ve Netflix'in uzun soluklu işbirliği kapsamında, daha önce de Netflix’in en popüler dizilerinden bazılarına özel kampanyalar gerçekleştirilmişti. 
 
Ocak ayında, Emily in Paris'in ikinci sezonu çıktığında, Samsung Galaxy Z Flip 5G ile dizinin hayranlarına "Senaryoyu katlama - Flip the script" ile kendi tasarlayacakları animasyonlu posterin kahramanı olma imkânının sunulduğu bir kampanya da hayata geçirildi. 
 
Samsung ve Netflix ayrıca, geçtiğimiz Şubat ayında Galaxy S22 serisinin tanıtımı için ‘Bridgerton’ adlı bir kısa filmi çekmek üzere bir araya geldi. Üç dakikalık skeçte, inovasyon yaratıcıları Bridgerton Kraliçesi Charlotte'un dikkatini çekmeye çalışıyor. 
 
Mucit Lord Tristar, 209 yıl sonra hazır olacak Galaxy S22 ve S22+'nın devasa Neoklasik tablolarıyla ufuk açan kreasyonunu sergiliyor ve yarışmayı kazanıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area