Ads Area

Easycep’ten telefonunu satmak isteyene 1 saatte ödeme

Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi EasyCep, telefon satmanın güvenli yolunu daha da kolaylaştırıyor. 
 

EasyCep, telefonunu satmak isteyen müşterilerinin ürünlerini kuryelerle güvenli bir şekilde teslim alıyor, final teklifini kabul eden müşterilerin ödemelerini 1 saat içinde gerçekleştiriyor. 

 


 Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi EasyCep, telefonlarını güvenli platformlar üzerinden satmak isteyen tüketiciler için yeni bir dönem başlatıyor. 
 
Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin farklı illerinde 14 mağazası bulunan EasyCep, telefonlarını satmak isteyen müşterilerinin ürünlerini kuryelerle güvenli bir şekilde 3 saatte teslim alıyor. Son fiyat teklifini kabul eden müşterilerin ödemesini de 1 saatte yapıyor. 
 
Hızlı ve güvenli yolun adresi EasyCep Başta telefon olmak üzere elektronik ürünlerin satışını kolaylaştımayı çok önemsediklerini belirten EasyCep CEO’su Mehmet Akif Özdemir, “Elektronik ürünleri yenilemek ve yeniden ekonomiye kazandırmak hem ülkemiz hem de dünyamız için çok değerli bir şey. 
 
Bu bilincin ülkemizde yerleşmesi için çalışıyoruz. Pek çok elektronik ürün doğru şekilde yenilenerek uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Ülkemizde çekmecelerde atıl durumda bekleyen çok sayıda telefon olduğunu biliyoruz. 
 
Beklemenin nedeni çoğu zaman güvenilir bir alıcı bulamamaktan ya da satış süreçlerinin uzun ve meşakkatli olmasından kaynaklanıyor. EasyCep’te teslim sürecinden, ödemeye kadar her adımı kolaylaştırmayı hedefliyoruz. 
 
Bu vizyonla bir ilke daha imza atıyoruz ve 1 saatte ödemeyi hayata geçiriyoruz. Böylece çekmecede bekleyen telefon kalmayacak. Ön fiyat teklifi alan müşterilerimizin adresine 3 saatte kurye gönderiyoruz. 
 
Teslim aldığımız ürünü inceliyoruz ve final fiyat teklifimizi iletiyoruz. Müşterimizin kabul etmesi durumunda 1 saat içinde parayı hesabına yatırıyoruz. Bu sayede telefon satmak isteyen herkes tereddütsüz bir şekilde işlem yapabilecek” diye konuştu. 
 
Yenilenen ürünlere 1 yıl garanti EasyCep, Ticaret Bakanlığı’ndan 2021 yılında aldığı lisans ile akıllı telefonlar başta olmak üzere tüketici elektroniği yenileme ve satışı alanında faaliyet gösteriyor. 
 
Geliştirdiği algoritmik aplikasyon sayesinde her yerde ürün fiyatlaması yapabilen EasyCep, web sitesi, mağazaları, mobil uygulaması, entegre olduğu perakende ve pazaryeri platformları üzerinden topladığı ürünleri yenileyerek 1 yıl garanti ile yine aynı kanallardan satışa sunuyor. 
 

EASYCEP HAKKINDA

 
EasyCep, 2018 yılında başta cep telefonu olmak üzere, tabletten akıllı saate, bilgisayardan robot süpürgeye kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketidir. 
 
Türk Standartları Enstitüsü’nün yetki belgesine ve Ticaret Bakanlığı’nın Yenileme Merkezi lisansına sahip olan EasyCep’ten satın alınan her cihaz, 12 ay boyunca Easycep garantisindedir. Bunun yanı sıra tüketicinin 14 gün boyunca koşulsuz iade hakkı saklıdır. 
 
Aynı zamanda dileyen müşteriler, sahip oldukları elektronik cihazları EasyCep’e anında ve değerinde satabilir, karşılığında nakit ödeme alabilir ya da takas avantajından yararlanabilirler. Alış ve satış işlemleri hem EasyCep.com adresinden hem de fiziksel mağazalarından yapılabilir. 
 
Türk tüketicisini yenilenmiş elektronik cihaz ile tanıştırma vizyonuyla her geçen büyüyen EasyCep, Nisan ayında tamamladığı Seri A yatırım turunda 100 milyon Dolar değerleme üzerinden 11 milyon Dolar yatırım almıştır.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area