Ads Area

Babalara ve çocuklara süper hediyeler Turkcell Pasaj’da

Türkiye’nin sadece elektronik kategorisinde satış yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da Babalar Günü’ne özel 9 farklı kategoride 213 üründe indirim başladı. 
 

Karne hediyeleri için ise 7 farklı kategoride 138 üründe indirim yapıldı. Pasaj’ın yanı sıra Turkcell mağazalarında da müşterileri sürprizler bekliyor. 


 
Turkcell Pasaj’da müşterilerine özel ücretsiz kargo, peşin fiyatta indirim ve tarifeye ek ödeme seçenekleri sunuluyor.
 
Dünyanın ilk dijital operatörü Turkcell, Türkiye’nin sadece elektronik kategorisinde satış yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da hem Babalar Günü hem de karne hediyesi için yüzlerce üründe indirim kampanyası başlattı. 
 
Türkiye’nin alanında en büyük elektronik tedarikçilerince sunulan binlerce ürüne, Turkcell güvencesiyle hızla ve kolayca ulaşılabilen platformda; 
 
Babalar Günü için 6-19 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, bilgisayar-tabletten kişisel bakım ürünlerine, elektrikli mutfak aletlerinden hobi ürünlerine kadar 9 farklı kategoride 213 üründe indirim yapıldı. 
 
Karne heyecanı yaklaşırken çocuklar da unutulmadı ve karne hediyelerine özel yüzlerce üründe indirim kampanyası gerçekleştirildi. 
 
7-19 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, oyun bilgisayarlarından tabletlere, akıllı saatlerden hobi ürünlerine kadar 7 farklı kategoride toplam 138 üründe indirime gidildi.  
 
Mağazalarda sürprizler var  
Pasaj’ın yanı sıra Turkcell mağazalarında da müşterileri sürprizler bekliyor. 15-26 Haziran tarihleri arasında seçili oyuncu ürünleri ve aksesuarlarını alanlara özel indirimlere ek GeForce NOW powered by Game+ üyelik hediye edilecek. 
 
10-21 Haziran tarihleri arasında seçili akılı telefon, bilgisayar, kişisel bakım ürünleri ve yeni nesil teknoloji ürünlerinde avantajlı kontratlı ve peşine kontratlı teklifler sunuluyor. 
 
Kampanyadan yararlanmak isteyen Turkcell Pasaj müşterilerine ücretsiz kargo fırsatıyla peşin fiyatta indirimler ve tarifeye ek ödeme avantajı sunuluyor. 
 
Kampanya kapsamında İstanbul içi seçili ürünlerde 24 saatte teslimat opsiyonu da mevcut. Platformdaki birçok üründe ortalama kargoya verilme süresi 1 iş günü. Satın alınan ürünlerin tamamı yüzde 100 doğa dostu yenilenebilir karton ambalajlarda teslim ediliyor. 
 
Turkcell Pasaj müşterileri kampanyalara www.turkcell.com.tr/pasaj internet sitesi üzerinden ya da dilerlerse Dijital Operatör uygulamasından ulaşabiliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area