Ads Area

Western Dıgıtal, Dünyanın İlk 22tb Cmr Ve 26tb Ultrasmr Hdd'leriyle Bulut Pazarı İçin Yeni Büyüme Dönemini Başlatıyor

Yeni İnovasyon, Hiper Ölçekli Bulut Müşterileri için Toplam Sahip Olma Maliyetini (TCO) Azaltıyor ve SMR'nin Adaptasyonunu Hızlandırıyor 
 

What’s Next Western Digital Etkinliği – Western Digital, on yıllar boyunca geliştirilen önemli teknolojik inovasonları temel alarak, seçili hiper ölçekli bulut müşterilerine sektör lideri yeni 22TB¹ ve 26TB UltraSMR HDD'lerini örnek olarak gönderdiğini ve alan yoğunluğu liderliğini daha da genişlettiğini, ayrıca toplam sahip olma maliyetini düşürerek müşterilerine değer kattığını duyurdu. 


 
Western Digital'in HDD teknolojisi portföyü ve alan yoğunluğu liderliği onu depolama inovasyonunun tam merkezine koyuyor. 
 
Eşsiz OptiNAND™ teknolojisi, enerji destekli PMR (ePMR), üç aşamalı aktüatör (TSA), HelioSeal® ve şimdi de UltraSMR teknolojilerinden yararlanan Western Digital, ePMR ile +30 TB sağlama yolunda net bir yolda ilerliyor. 
 
“Sektörün önde gelen bulut sağlayıcılarının uzun süreli iş ortağı olarak, onların yeni nesil bulut altyapısı oluşturma konusundaki gereksinimlerini anlıyoruz ve alan yoğunluğu teknolojimizin yanı sıra geliştirdiğimiz çeşitli HDD inovasyonlarına yatırım yapıyoruz” diyor HDD İş Birimi Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı Ashley Gorakhpurwalla ve devam ediyor: 
 
"Bu geliştirme stratejisini benimsemedeki amacımız, yalnızca dünyanın en büyük bulut devlerinin kapasite taleplerini karşılamak değil, aynı zamanda gelecek on yıllar boyunca veri merkezlerinin gelişen ekonomisini de destekleyecek bir yol haritası sunmaktı. 
 
Western Digital'in HDD yol haritasının temeli olan ePMR, OptiNAND ve şimdi UltraSMR ile bulut müşterilerimiz, depolama alanındaki toplam sahip olma maliyetlerini (TCO) düşürmek için yeniliklerimizden yararlanarak işlerini hızla ölçeklendirmeye devam edebilirler." 
 
OptiNAND, UltraSMR ve ePMR, Bulutun Toplam Sahip Olma Maliyetini Düşürüyor 
Yeni ePMR sürücüleri, eşi görülmemiş düzeyde kapasite, performans ve veri dayanıklılığı sağlamak için Western Digital'in OptiNAND teknolojisinden yararlanıyor. 
 
22 TB CMR HDD, on diskli HelioSeal platformundaki plaka başına 2,2TB alan yoğunluğu liderliği sağlamak için OptiNAND ile birlikte çalışıyor. 
 
OptiNAND'ı HDD sistem düzeyindeki donanım gelişmelerinden yararlanan tescilli ürün yazılımı ile birleştiren Western Digital'in yeni UltraSMR teknolojisi, daha yüksek kapasite sağlamak için inç başına parçayı (TPI) artıran gelişmiş bir hata düzeltme algoritmasıyla birlikte büyük blok kodlaması sunuyor. 
 
Sonuç, Western Digital'in plaka başına 26 TB sunan ve SMR’nin faydalarından yararlanmak için yığınlarını optimize eden bulut müşterilerine yüzde 18’den fazla kapasite sunan yeni 26TB Ultrastar® DC HC670 UltraSMR HDD. Kendi veri merkezi yol haritalarına her geçen gün artan oranda SMR ekleyen bulut hizmet sağlayıcıları ile birlikte, 26TB kapasite, adaptasyonu hızlandırmak için kritik eşik rolünü oynayacak. 
 
OptiNAND ile benzersiz bir şekilde desteklenen HDD'ler ayrıca, olası acil güç kapatma (EPO) durumunda ek veri koruması veya dayanıklılık için yazma önbelleği devre dışı bırakma (WCD) veri korumasıyla birlikte müşterilere yazma önbelleği etkinleştirme (WCE) performansı sağlayan ArmorCache™ yazma önbelleği veri güvenliği özelliğini de içeriyor. 
 
HDD tarihinde ilk kez, bu Yazma Önbelleği Veri Güvenliği özelliği, hangi mod seçilirse seçilsin kullanıcılara hem performans hem de veri koruması sağlıyor. 
 
OptiNAND ise sürücülere, daha büyük blok aktarımları ile rastgele yazmalarda en yüksek olan WCD modunda da önemli bir performans artışı sağlıyor. 
 
256 KB veya daha fazla HDD uygulama aktarım uzunluklarında, IOPS ve veri akışı, OptiNAND olmayan sürücülere göre %40'tan fazla oranda ve 1 MB aktarımda %80'in üzerinde maksimum iyileşme sağlıyor. Daha fazla ayrıntı için buradaki teknik sunuma bakabilirsiniz.  
 
22TB CMR ve 26TB UltraSMR HDD Erişebilirlik: 
 
22 TB Ultrastar DC HC570 HDD ve yeni 26 TB Ultrastar DC HC670 UltraSMR HDD, seçili hiper ölçekli müşterilere örnek olarak gönderiliyor. 
 
DC HC570 HDD için satış kanallarına toplu gönderiler başlayacak ve UltraSMR HDD, 2022 yazında seçili müşterilere gönderilmeye başlayacak. 
 
 Ultrastar Data60 ve Data102 JBOD'lar bu yaz , yeni 22 TB CMR Ultrastar HDD özelliğini taşıyacak ve yazılım tanımlı depolama için ek dayanıklılık ve veri güvenilirliği sağlayarak, tamamen optimize edilmiş bir platformda sektörün en yüksek depolama yoğunluğunu sunacak. 
 
OptiNAND yeniliklerini HDD portföyü ile genişleten Western Digital, akıllı video/güvenlik yönetimi için WD Purple® Pro HDD'ler, NAS çözümleri için WD Red® Pro HDD'ler ve sistem entegratörleri, kurumlar ile KOBİ'lere hizmet veren satıcı firmalar için WD Gold® HDD'ler sunacak. Bu sürücüler bu yaz satışa sunulacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area