Ads Area

XPG’den Platinum Sertifikalı Modüler Güç Kaynağı CYBERCORE

Marka oyunculara yönelik güç kaynağı ailesine Platinum verimlilik sertifikasına sahip CYBERCORE PSU’yu ekledi 
 

Oyuncular, esporcular ve teknoloji meraklıları için hazır sistemler, bileşenler ve çevre birimleri üreten XPG, güç kaynağı ailesine ilgi çekici bir model daha ekledi. 
 
XPG CYBERCORE modüler güç kaynağı kullanıcılara 1000W ve 1300W olarak iki ayrı güç seçeneğini Platinum verimlilik seviyesinde sunuyor.  
 


Serin, Kompakt ve Dayanıklı 
XPG CYBERCORE, XPG ile üst düzey fan ve soğutma ürünleriyle ünlü Nidec arasındaki işbirliğinin en yeni ürünü. İki firmanın ortaklığıyla geliştirilen XPG VENTO PRO 120 PWM fanlarla donatılan güç kaynağı, son derece etkili bir soğutmaya sahip. 
 
Fanlar %30 elektrik yüküne kadar sıfır RPM düşük yük modunda çalışıyor ve sistemin güç ihtiyacı arttıkça performansını yükseltiyor. 
 
Bu tasarım hem ürünün kullanım ömrünü uzatıyor hem de CYBERCORE’u 160mm’lik uzunluğu ile 80 Plus Platinum verimlilik sertifikasına sahip güç kaynakları arasındaki en ufak boyutlu ürünlerden biri yapıyor.
 
CYBERCORE PSU yüksek kalitedeki 105°C sertifikalı Japon malı kapasitörler kullanılarak üretiliyor ve voltajı stabilize edip güç aktarımını ideal şekilde ayarlayan PFC (Power Factor Correction) teknolojisini kullanıyor. 
 
Bunların yanında, ürüne dijital bir güç yönetim devresi (PMIC) ekleyen XPG, performans yönetimi ve çalışma istikrarını da geliştiriyor. 
 
Tüm bu teknolojiler sayesinde XPG, CYBERCORE güç kaynağı için 10 yıllık garanti veriyor. XPG CYBERCORE PSU’nun ülkemizdeki piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı ise ileri bir tarihte açıklanacak.
 
 XPG güç kaynakları ve diğer XPG ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için xpg.com/tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Ürünler ve kampanyalar hakkındaki en güncel haberler için markanın @xpg_turkiye adresindeki Instagram hesabını takip edebilirsiniz.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area