Ads Area

Fibabanka ile Easycep’te yenilenmiş elektronik cihazlarda; kefilsiz, senetsiz ve kartsız taksit imkânı

Müşterilerinin ihtiyaç duydukları her an, her yerde yanında olan Fibabanka, yenilenmiş elektronik cihaz alım ve satımında sunduğu yenilikçi çözümlerle öne çıkan Easycep ile kefilsiz, senetsiz, kartsız taksit imkânı sağlayan ve 200 TL indirim sunan iş birliğine imza attı. 
 

Teknolojik alt yapısı ile müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına yerinde çözümler geliştirerek hayatlarını kolaylaştıran ve sektöre yön veren Fibabanka, 
 
Türkiye’nin en büyük yenilenmiş ikinci el elektronik ürün platformu EasyCep ile yaptığı anlaşma ile CarrefourSa Easycep standlarında başta telefon olmak üzere, akıllı saat, tablet, bilgisayar, robot süpürge gibi elektronik cihaz almak isteyenlere kefilsiz, senetsiz, kartsız taksit imkânı sağlarken, 200 TL de indirim sağlıyor.  
 


Yenilenmiş telefonlarda 200 TL indirim ve taksitli ödeme kolaylığı 
CarrefourSA’nın, Easycep standı bulunan, İstanbul ve Bursa’daki mağazalarından geri ödemeli işlem yapan ve Fibabanka alışveriş kredisi kullanan müşterilere anında 200 TL indirim uygulanıyor. 
 
Ayrıca Easycep’in İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa mağazalarında Fibabanka tarafından kartsız, senetsiz, kefilsiz alışveriş kredisi imkânı sunuluyor. 
 
Fibabanka Mobil’de yer alan Dijital Market’ten ya da Easycep’in mağazalarından kullandırılan alışveriş kredilerinde ise, yalnızca cep telefonları için 5.000 TL’nin altındaki tutarlara 12 ay vade, 5.000 TL’nin üzerindeki tutarlara maksimum 3 ay vade imkânı sağlanıyor. 
 
 Fibabanka Ekosistem ve Platform Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk konuyla ilgili değerlendirmesinde şöyle dedi: 
 
“Fibabanka olarak, tüketicilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, yaşamlarına kolaylık ve değer katan bir hizmet modelini benimsiyoruz. Bu kapsamda sektöründe öncü markalarla iş birliği anlaşmalarımıza yenilerini eklemeye devam ediyoruz. 
 
Son olarak yenilenmiş garantili elektronik cihaz satışının yanı sıra müşterilerinin mevcut cihazlarını da hem internet sitesi üzerinden hem de fiziksel mağazadan en iyi tekliflerle satın alan ve Türkiye’deki tek platform olan Easycep ile kefilsiz, senetsiz, kartsız taksit imkânı ve 200 TL indirim sunan bir iş ortaklığına imza attık. 
 
Son günlerde yenilenmiş elektronik cihazlara olan talebin giderek arttığını gözlemliyoruz ve tüketicilerin finansman ihtiyacını karşılamak, indirimli elektronik cihaz alabilmelerini sağlayabilmek amacıyla böyle bir iş birliğini hayata geçirdik. 
 
Böylelikle tüketicilere finansman sağlamanın yanı sıra kaynak kullanımında geri dönüşüme de dikkat çekmiş oluyoruz.” Easycep Genel Müdürü Mehmet Akif Özdemir; “Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi olarak yeni iş birliklerini çok önemsiyoruz. Fibabanka ile yaptığımız bu anlaşma, daha çok insanı yenilenmiş elektronik ile tanıştırmamıza vesile olacak. 
 
Kefilsiz, senetsiz sunulan taksitlendirme ve 200 TL’lik indirim, parasını daha akıllı harcamak isteyen tüketici için gerçekten de değerli bir fırsat. 
 
Doğaya bıraktığımız karbon ayak izinin azaltılmasına katkısı da bizi ayrıca mutlu ediyor. Bu iş birliğinin hayata geçmesi için emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area