Ads Area

Asus, kurumsal ürünleriniu Bilişim Festivali’nde tanıttı

Dünyanın lider bilgisayar üreticisi ASUS, bilişim sektörünü 7. kez bir araya getiren Kamu Bilişim Festivali’nde sponsor olarak yer aldı. 
 


İki yıl önce Türkiye’de kurumsal pazara giriş yaparak kurumların ihtiyacına yönelik hizmetler sunan ASUS, kamuya tanıttığı doğa dostu ürünleriyle büyük ilgi gördü. 
 
Kamu Bilişim Derneği tarafından 7.’si düzenlenen ve üç gün sürecek Kamu Bilişim Zirvesi, “Kamu Bilişim Festivali” adıyla Antalya’da başladı. 


 
Kamu, üniversite ve belediye bilgi işlem yöneticileri ile birlikte 500’den fazla katılımcının buluştuğu festivale, ASUS sponsor olarak destek verdi. 
 
Etkinliğin önemine dair açıklamalarda bulunan ASUS Türkiye Sistem İş Birimi Ülke Müdürü Özge Kılıç Güler, “Kamu kurumları bilişim teknolojilerindeki gelişmelerin en fazla etkilendiği kesimlerin başında gelenlerden biri. 
 
Aynı zamanda kamu kurumlarının çalışmaları ülkelerin bilgi toplumuna dönüşmesinde ve dijital dönüşümün gerçekleşmesinde önemli rol oynuyor. 
 
Bu anlamda Kamu Bilişim Zirvesi’ni, sektörün öncüleriyle bir araya gelmek, mesleki dayanışmanın geliştirilmesi, fikir alışverişinde bulunmak ve sorunlara ortak çözümler üretmek açısından hem sektör hem de ASUS için oldukça değerli buluyoruz. Zirve vesilesiyle kamuya sunduğumuz ürün ve projelerimizi de daha detaylı aktarma fırsatı bulduk” dedi. 
 
  “Kamu için önemli projelere imza attık” 
Özge Kılıç Güler, “32 yıldır teknoloji ürünleri sektörüne hizmet veriyoruz. Bilgisayar pazarına baktığımızda tüketici ürünleri kadar kurumsal sektörlerde de potansiyeli olan büyük bir pazar var. 
 
2020 yılında kendimizi hazır hissederek ASUS’un tüketici ürünlerinde sağladığı konfor ve teknoloji liderliğini özel sektöre ve kamuya da sağlamak üzere pazara giriş yaptık. Bugüne kadar devlet ihaleleri, hastaneler, okul ve üniversite geliştirme projeleri ve profesyonel ofis projeleri gibi birçok ticari projede yer aldık. 
 
Özel sektör ve kamu dahil birçok kurumsal proje ve ihalede iş birliğine odaklandık ve bu projelerde gerekli desteği verebilmek için ekibimizi genişlettik. 
 
ASUS, 2023 yılına kadar kurumsal pazardaki payını yüzde 20 seviyelerine çıkartarak EEMEA bölgesindeki gücünü Türkiye kurumsal pazarında da göstermek istiyor ve tüm planlarını buna yönelik yapıyor” açıklamalarında bulundu.  
 
Doğa dostu ürünlerini kamuya tanıttı 
Sponsorluk kapsamında kamu için doğa dostu ürünlerini sergileme imkanı bulan ASUS, katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. 
 
ASUS’un kurumlara yönelik geliştirdiği all-in-one (hepsi bir arada) bilgisayarlarından interaktif çift ekranlı, 22 ve 24 inç seçenekleri olan E5202, dünyanın en hafif 14 inç iş bilgisayarı B9400, NFC ve 4G bağlantı özelliği olan B7402, ExpertCenter X5 Mini Tower X500MA ve çift depolama özelliği ile dikkat çeken Expertbook B1500 cihazları katılımcıların deneyimine sunuldu.  
 
Bilinçli seçim, geleceğimiz için önemli 
Güler, “Teknoloji lideri bir marka olarak etkinlikte ASUS’un odağında hızla değişen ve gelişen sektörümüzde göz ardı edilmemesi ve korunması gerekli varlıklarımızı hatırlatmak vardı. 
 
Doğa dostu ürünlerimizi sergilediğimiz standımızda bilişim alanındaki karar vericilere gelecekteki seçimlerinde öncelik vermeleri gereken konuları aktardık. 
 
Her sektörde her bireyin ürünün gerçek doğa dostu, teknoloji lideri, hem çalışanlar için konfor sağlayan hem de çevreyi kirletmeyen bir ürün olduğunu bilerek seçim yapmaları artık elzem. Bu bilinçli seçim hepimizin geleceği adına hayati önem taşıyor” dedi.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area