Ads Area

Teknoloji Aşıkları için Asus Zenbook 13 UX325

Üstün performans ve yenilikçi özelliklerinin yanı sıra şık metal tasarımı, leylak ve gri renk seçenekleriyle göz dolduran ASUS’un Zenbook 13 UX325 modeli, teknoloji tutkunlarının vazgeçilmezi olacak. 
 

Gerek iş hayatında gerekse gündelik hayatta her işe yetişen, kompakt, konforlu olduğu kadar şık bir dizüstü bilgisayar, özellikle sık seyahat eden sevdikleriniz için cazip bir hediye olabilir. 
 


Dünyanın lider bilgisayar üreticisi ASUS, tüm bu özellikleri Zenbook 13 UX325 modelinde bir araya getiriyor. 1.07 kg ağırlığı ve 13.9 mm inceliğindeki Zenbook UX325, narin yapısında taşıdığı üstün performansla dikkat çekiyor. 
 
UX325, kompakt, ince ve ultra hafif olmasına rağmen, Intel’in I7 1065G7 işlemcisinden aldığı güçle her görevin üstesinden sorunsuzca geliyor. 
 
13 inç ekran boyutuna, yüzde 88 ekran-gövde oranına sahip cihazın güç tüketimi de olabildiğince düşük. 4 hücreli pili sayesinde ise 18 saate kadar kesintisiz bir şekilde kullanım sağlıyor. 
 
ASUS Zenbook UX325’in faydaları da sınırsız. OLED ekranı ile en canlı ve net görüntüleri sunarken, gözleri mavi ışığın zararlı etkilerinden yüzde 70 daha fazla koruyor. 
 
Sinema sınıfı, PANTONE® onaylı geniş bir renk paletine sahip OLED panelli ASUS, en düşük parlaklık ayarında bile izleme deneyimini üst seviyelere taşıyor. 
 
OLED ekran, numberpad, ergolift menteşe, gürültü önleyici gibi yeni nesil teknolojilerle donatılan UX325, özellikle konforuna düşkünleri memnun edecek. 
 
 Zenbook 13 UX325, cazip fiyatı ile tüm pazaryeri ve e-ticaret sitelerinde teknoloji tutkunu kullanıcılarını bekliyor.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area