Ads Area

Red Bull Uçuş Günü 5 Haziranda Caddebostan’da gerçekleştirilecek

Yaratıcı ve cesur uçuş tutkunlarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olacak 5. Red Bull Uçuş Günü’nün heyecanı, Instagram filtresiyle sosyal medyaya taşındı.
 

“Her şey bir uçuş aracına dönüşebilir” sloganıyla Instagram üzerinden başlatılan yarışmanın kazananı, 5 Haziran Pazar günü Caddebostan’da gerçekleştirilecek 5. Red Bull Uçuş Günü'nü bir arkadaşıyla beraber VIP alanda izleme şansına sahip olacak. 


 
Yarışmanın kazananı, 16 Mart günü Red Bull Türkiye Instagram hesabı üzerinden açıklanacak. 
 
Üç yıl aradan sonra İstanbul’a geri dönecek olan havacılık tarihinin en eğlenceli etkinliği Red Bull Uçuş Günü heyecanı ilk olarak sosyal medyaya taşındı. 
 
5 Haziran Pazar günü Caddebostan’da gerçekleştirilecek etkinlik öncesinde Red Bull Türkiye Instagram hesabından ‘‘Her şey bir uçuş aracına dönüşebilir’’ sloganıyla hazırlanan filtre ile eğlenceli bir yarışma başladı. 
 
Nisan ayına kadar devam edecek yarışmaya katılmak isteyenler, ilk olarak Red Bull Türkiye hesabını (@redbulltr) takip edecek, ardından Red Bull Uçuş Günü filtresiyle çektikleri fotoğrafları @redbulltr'yi etiketleyerek paylaşacak.  
 
Her hafta bir kazanan olacak 
 
Her hafta Instagram filtresiyle en yaratıcı uçuş aracını tasarlayan yarışmacı, Red Bull Kit'i kazanmaya hak kazanacak. 
 
Yarışma sonunda ise en yaratıcı uçuş aracına sahip olan katılımcı, 5 Haziran Pazar günü Caddebostan’da gerçekleştirilecek 5. Red Bull Uçuş Günü'nü bir arkadaşıyla beraber VIP alanda izleme şansına sahip olacak. Yarışmanın kazananı, Nisan ayında Red Bull Türkiye Instagram hesabı üzerinden açıklanacak. 
 
Üç yıllık aranın ardından yeniden 
2019 yılında 200 bin kişiyi ağırlayan Caddebostan Sahili, 5 Haziran Pazar günü Red Bull Uçuş Günü'ne bir kez daha ev sahipliği yapacak. 
 
Etkinlikte dörder kişilik takımlar, kendi tasarladıkları el yapımı uçuş araçlarıyla altı metre yüksekliğinde bir rampadan suya atlayacak. İnsan gücüyle çalışan uçuş aracı tasarlayacak kadar yaratıcı ve yüzbinlerin önünde şov yapacak kadar cesur pilotlar, takımlarını kurup unutulmaz bir uçuş deneyimi yaşayabilecekler. 
 
Üç yıllık bir aranın ardından tekrar İstanbul’da yüz binlerce insanı buluşturmaya hazırlanan Red Bull Uçuş Günü hakkında detaylı bilgi redbullucusgunu.com adresinde.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area