Ads Area

Vodafone Evde İnternet ilk 6 ay %50 indirim firsati

Sadece bireylerin değil hanelerin de dijitalleşmesine öncülük etmeyi hedefleyen Vodafone, Vodafone Evde İnternet çatısı altında sunduğu kampanyalara bir yenisini daha ekledi.
 
 “Herkesin Vodafone Evde’ye gelmek için bir sebebi var” mesajıyla duyurulan kampanya kapsamında, 
 

Vodafone Evde İnternet’e gelen müşterilere ilk 3 ay %50 indirimin yanı sıra Vodafone Yanımda’dan 200 TL değerinde seçili kategorilerde geçerli hediye çeki de sunulacak. 

 
Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, evde keyifli ve kaliteli internet deneyimi yaşamak isteyen aileler için yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyor. 
 
Vodafone Evde İnternet markasıyla müşterilerini her zaman ön planda tutan Vodafone, ev interneti almayı ya da ev interneti sağlayıcısını değiştirmeyi düşünenler için çok özel bir kampanya geliştirdi. 
 
“Herkesin Vodafone Evde’ye gelmek için bir sebebi var” mesajıyla duyurulan kampanyaya göre, Vodafone Evde İnternet’e gelen müşterilere ilk 3 ay %50 indirim fırsatının yanı sıra Vodafone Her Şey Yanımda’daki “dijital üyelikler”,“dijital oyun” ve “süpermarket” kategorilerinde geçerli 200 TL değerinde istediği hediyeleri kullanma şansı da sunulacak. 
 
Seçilebilecek hediyeler arasında BluTV ve Ssport gibi dijital üyelikler, dijital oyun içi hediyeler ve süpermarket ürünleri gibi farklı ürün ve hizmetler bulunuyor. 
 
17 Ocak itibarıyla başlayacak olan kampanya 30 Mart’ta son bulacak ve hediyeler sınırlı sayıda olacak.  
 

Vodafone Evde İnternet Dijital başvuruya ilk 6 ay %50 indirim 

 
Vodafone Evde İnternet’in yeni kampanyasından faydalanmak için Vodafone mağazaları, Vodafone Evde kanalı, vodafone.com.tr veya Vodafone Çağrı Merkezi üzerinden başvuru yapılabiliyor. Dijital başvurulara özel ilk 6 ay %50 indirim sunuluyor. 
 
Ayda 14 milyon kullanıcı 
Vodafone, 5 yıl önce kullanıma sunduğu Vodafone Yanımda uygulamasıyla müşterilerine tüm ihtiyaçlarını tek platformdan kolayca karşılama imkânı veriyor. 
 
Mobil telekomünikasyon müşterileri, uygulamayı fatura ödeme, fatura detaylarını öğrenme, TL yükleme, kullanılan tarife ve paketler, kalan kullanımlar, geçilebilecek tarifeler gibi pek çok işlem için kullanabiliyor. 
 
Ayda 14 milyona yakın kişinin yaklaşık 300 milyon kez girdiği Vodafone Yanımda, Türkiye’nin en çok kullanılan mobil uygulamaları arasında yer alıyor. Vodafone Yanımda’nın mobil ve web arayüzleri Vodafone Evde İnternet müşterileri için yenilendi. 
 
Böylece, artık Vodafone Evde İnternet müşterileri, uygulamanın fatura görüntüleme ve ödeme, taahhüt detaylarını inceleme, QR kod üzerinden kolay ve hızlı kablosuz bağlantı paylaşımı gibi birçok özelliğini kullanabiliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area