Ads Area

yeni yıl hediyeleri yüzde 65’e varan indirimlerle Turkcell Pasaj’da

Türkiye’nin ilk elektronik pazar yeri platformu Turkcell Pasaj, yeni yılı özel fırsatlar ve indirimlerle karşılıyor. 
 

31 Aralık’a kadar devam edecek yılbaşı özel kampanyasında sayısız kategori ve üründe yüzde 65’e varan indirim fırsatları sunuluyor. 
 
Ayrıca Pasaj, akıllı Hediye Asistanı uygulaması ile müşterilerin cevapladıkları sorular doğrultusunda ve belirlenen bütçeye uygun ürün önerisinde bulunarak hediye seçimlerine yardımcı oluyor. 
 


Türkiye’nin ilk elektronik pazar yeri platformu Turkcell Pasaj, sunduğu eşsiz kampanya fırsatlarıyla müşterilerini yeni yılda da yalnız bırakmıyor. 
 
Müşterilerine mutluluk dolu bir yeni yıl başlangıcı yaşatmak için yılbaşı özel kampanyası düzenleyen Pasaj, onlarca kategoride birbirinden cazip yılbaşı hediyeliklerine yüzde 65’e varan indirimler uyguluyor. 
 
Akıllı telefonlardan beyaz eşyalara, ev ve yaşam ürünlerinden hobi ürünlerine kadar onlarca ürün grubunu kapsayan Pasaj’ın yılbaşı indirimleri, 31 Aralık’a kadar devam edecek. 
 
Turkcell Pasaj web sitesinden (www.turkcell.com.tr/pasaj) veya Dijital Operatör uygulaması üzerinden ulaşılabilen indirimlerden, mobil operatör fark etmeksizin herkes yararlanabiliyor. 
 
Bulundukları illere göre aynı gün ya da 24 saat içerisinde teslimat seçeneği de sağlayan Turkcell Pasaj’da satın alınan ürünler, müşterilere yüzde yüz doğa dostu ve geri dönüşümlü kutularda teslim ediliyor.  
 
Hediye Asistanı ile Pasaj’da aradığınız hediyeyi bulmak artık çok kolay 
Turkcell Pasaj, özel günlerde sevdiklerine hangi hediyeyi alacağına karar veremeyenler için geliştirdiği Hediye Asistanı uygulamasıyla yılbaşı hediyesi seçimine de yardımcı oluyor.
 
Trend hediyeler arayan veya aradığı üründe kararsız kalan müşteriler, asistanın yönelttiği sorulara verdikleri cevaplar sayesinde bütçelerine en uygun ürünleri daha kolay belirleyip cazip indirimlerle satın alma fırsatı yakalıyor. 
 
Hediye Asistanı’na www.turkcell.com.tr/urun-asistani linkini tıklayarak ulaşılabiliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area