Ads Area

Hepsiburada Şimdi Al Ocak’ta Öde kampanyası

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, kampanyaları, sürpriz fırsatları, muazzam indirimleri ve eşsiz zenginlikteki ürün yelpazesiyle online alışveriş deneyiminde bir ilk olarak başlattığı ve artık gelenekselleşen ‘Hepsiburada’nın efsanesi ‘Efsane Kasım’ için son hazırlıklarını tamamladı. 
 

Online alışverişte 20 yıllık tecrübeye ve müşteri güvenine sahip Türkiye ve bölgesinin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, Cem Yılmaz’lı reklam filmi ile duyurduğu Türkiye’nin en uygun fiyatlı alışveriş dönemi ‘Efsane Kasım’ için yine kaçırılmayacak kampanyalar ve eşine rastlanamayacak fırsatlar hazırladı. 
 


Hepsiburada’nın tüm Türkiye’yi 6 yıl önce tanıştırdığı o ilk ‘kasım’dan beri her yıl sabırsızlıkla beklenen online alışverişin en keyifli dönemi ‘Efsane Kasım’, bu yıl da, milyonlarca Hepsiburada kullanıcısının sabırsızlıkla beklediğine değecek en uygun fiyatlar ve en kaliteli, en zengin çeşitlerle dolu kaçırılmayacak kampanya ve fırsatlarla sürecek.
 
 İşte 3 efsane kampanya: Şimdi Al Ocak’ta Öde, Efsane Gençlik ve Paylaş Kazan  
Türkiye’nin Hepsiburada’sı, online alışverişin bu en keyifli dönemini bekleyenleri, bu yılki ‘Efsane Kasım’da da kaçırılmayacak 3 ana kampanya çerçevesinde birçok üründe akıl almaz indirimler, sürprizler ve diğer fırsatlarla buluşturacak. 
 
Bu yılın ‘Efsane Kasım’ı dahilindeki ‘Şimdi Al Ocak’ta Öde’ kampanyası, 1 - 30 Kasım tarihleri arasında yapılacak teknolojiden, beyaz eşyaya, modadan ev ihtiyaçlarına binlerce ürünü kapsayan alışverişlerde, 2 ay taksit erteleme imkanı sağlayacak. 
 
Kampanyaya dahil bankaların kartlarıyla yapılacak alışverişlerde geçerli olacak ‘Şimdi Al Ocak’ta Öde’ kampanyası, yasal kısıtı bulunan cep telefonu, kozmetik gibi ürünler hariç binlerce üründe geçerli olacak. 
 
Hepsiburada efsanesi ‘Efsane Kasım’ın bu yılki 3 ana kampanyasından bir diğeri ise, Türkiye’nin gençlerine yönelik hazırlanan ‘Efsane Gençlik’. Hepsiburada’ya ‘edu.tr’ mail adresleri ile üye olup hesabını doğrulayan yararlanabileceği ‘Efsane Gençlik’ kampanyası, onları bütçeleri ile ihtiyaç duydukları, hayallerindeki ürünlere kavuşturacak. 
 
Gençlerin ihtiyaçlarına ve beklentilerine yönelik ‘Efsane Gençlik’ kampanyası hem kitaplar, kampüs ve sokak modası, spor giyim, sneaker ve spor çantaları, aksesuarlar gibi ürünlerde %70’lere varan indirimler sunacak hem de bu ürünleri ‘bedava kargo’ imkanıyla onlara ulaştırarak bütçelerine bir büyük destek daha verecek. 
 
‘Efsane Kasım’ın diğer inanılmaz fırsatı ‘Paylaş Kazan’ ise, Hepsiburada’da hazırladığı alışveriş listesini paylaşan herkese büyük bir ‘kazanma şansı’ verecek. 
 
Bu kampanyada, belli ürünlerde kendi listelerini hazırlayıp bu listeleri paylaşan Hepsiburada kullanıcıları, hazırladıkları listeler üzerinden yapılacak her satıştan %5 komisyon oranı tutarında ‘Hepsipapel’ kazanacaklar.
 
Hepsiburada kullanıcıları kendi listelerini oluşturarak Hepsipapel kazanabilecekleri gibi, Hepsiburada’nın hazır listelerini paylaşarak da aynı şartlarla kazanç sağlayabilecekler.
 
‘Efsane Sürpriz’ ile saat başı çılgın fiyatlar 
‘Efsane Kasım’a heyecan katacak bir başka kampanya ise, ‘Efsane Sürpriz’. ‘Efsane Kasım’ dahilinde 1-6 Kasım tarihlerinde ve 15:00-24:00 saat aralığında geçerli olacak ‘Efsane Sürpriz’de, kullanıcılar yönlendirmeler ile o gün indirime girecek 9 farklı ürünü görebilecek. 
 
Sonrasında, aynı gün içinde saat 15’ten başlayarak saat 24:00’a kadar her saat başında bu 9 üründen biri, ‘çılgın bir fiyat’la satışa çıkacak. 
 
Sabırlı olan ve ‘Efsane Sürpriz’i takip eden Hepsiburada kullanıcıları, böylece sadece belirtilen bu saatler içinde ve ilgili ürün için geçerli inanılmaz fiyatlarla bu ürünleri alabilecek. 
 
Hepsiburada’nın Efsane Kasım’ında bir BMW 218i kazanma şansı 
Hepsiburada’nın yılın en keyifli online alışveriş dönemi Efsane Kasım’ında kampanyalar, maceralar ve sürprizler bunlarla da sınırlı değil. Ayrıca uygulanacak ‘Efsane Macera’ kampanyası da, 4-11 Kasım ve 19-26 Kasım tarihlerinde geçerli olacak. 
 
Cep telefonuna indirilen Hepsiburada uygulaması içerisinde yer alan ‘Efsane Macera’ kampanyası ile uygulamada yer alan butona tıklayarak 1TL, 2TL, 3TL 5 TL, 10TL,20TL, 50 TL, 100 TL değerinde Hepsipapel, Kargo Bedava, süpriz ürün çekilişleri veya sürpriz sepet kampanyaları kazanılabilecek. 
 
Ve Hepsiburada’nın en büyük sürpizi de bu kampanya içerisinde kullanıcılarını bekliyor olacak. 
 
‘Efsane Macera’ kampanyası kapsamında 04.11.2021 ve 10.11.2021 boyunca ‘5 anahtar’ toplayan kullanıcılar, 11.11.2021 tarihinde Efsane Macera sayfasındaki ilgili butona tıklayarak ‘Büyük Ödül’ çekilişine girmeye hak kazanacak. 
 
Ve Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü güvencesi, D-MARKET Elektronik Hizmetler Tic. A.Ş.'nin katılımıyla düzenlenecek bu çekilişte bir Hepsiburada kullanıcısı, ‘Efsane Kasım’ın efsane sürprizi olarak 2021 model bir BMW 218i Coupe’nin sahibi olacak. 
 
Türkiye’nin Hepsiburada’sı, bu kaçırılmayacak kampanyaların yanı sıra, birçok üründe sunacağı inanılmaz fiyatlar, sepette indirimler gibi birçok başka sürpriz ve fırsatlarla, bu yılki ‘Efsane Kasım’ı da, birçok hayal ve ihtiyaca çok uygun fiyatlarla sahip olunacak keyifli bir online alışveriş deneyimi olarak ‘unutulmazlar’ arasına yazdıracak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area