Ads Area

DeFacto Gift Club İlk Ayında 1 Milyon Üyeye Ulaştı

Trend ve modanın öncü markalarından DeFacto’nun, müşterilerine ayrıcalıklar ve fırsatlarla dolu bir deneyim sunduğu DeFacto Gift Club üye sayısı, 1 ayda 1 milyona ulaştı! 
 

DeFacto Gift Club kişiselleştirilmiş ayrıcalık ve faydalarla müşterilerine birbirinden farklı yeniliklerin kapısını aralıyor. 
 
 1 ay içinde DeFacto Gift Club'a katılan 1 milyon üye, programın ayrıcalıklarından yararlanmaya ve kazanmaya başladı. 
 


Müşterilerine daha çok ayrıcalık ve kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimi sunan DeFacto Gift Club, üyeliği gerçekleşen 1 milyon kullanıcısına Hoş Geldin Paketi ile 120 TL değerinde Gift Puan kazanma imkanı sunuyor, buna ek olarak ilk alışverişte bedava kargo ve ekstra indirimler, farklı kategorilerde yaptıkları alışverişlerde ise ekstra avantajlar sağlıyor. 
 
DeFacto Gift Club’ı çok seven DeFacto müşterileri sayesinde program daha ilk ayında 1 milyon üyeye ulaştı. DeFacto Gift Club müşterisini dinlemeyi ve hızlı aksiyon alabilmeyi hedefliyor ayrıca moda endüstrisindeki yeni nesil perakendecilik anlayışına da yön veriyor. 
 
Müşterilerinin ürün değil “deneyim” satın alma beklentilerini karşılayan DeFacto, 1 milyon kullanıcısından aldığı değerli geri bildirimler ile yeni faydalar hazırlamaya devam ediyor. 
 
Kullanıcılarına daha çok ayrıcalık ve kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimi sunmak isteyen DeFacto, “DeFacto Gift Club Ayrıcalıklarıyla Yenilen, Eğlen, Alışverişe Devam Et!” sloganıyla yeni üyelerini bekliyor. 
 
DeFacto Gift Club’a üye olmak için DeFacto mağazaları, defacto.com ve mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area