Ads Area

Y serisinin yeni modeli Y21s Kasımda Türkiye’de satışa sunuluyor.

vivo yerel üretim Y serisinin yeni modeli Y21s Kasım başında satışa çıkıyor. 
 

vivo’nun yeni Y21s modeli, 50Mp 3’lü kamera sistemi ve son moda ince tasarımı ile dikkat çekiyor. 
 


Dünyanın lider akıllı telefon üreticisi vivo, yerel üretim ürünlerine yıldız modelleri ile devam ediyor. “Yerli Üretim” logosuyla Y serisinin yeni modeli Y21s Kasım ayı itibariyle Türkiye’de satışa sunuluyor. 
 
Y21s, 1600 x720 piksel HD+ çözünürlük ve 60 Hz yenileme hızı sunan 6,51 inç ekrana sahip. Hücre içi teknolojisi ile 6,51 inç HD Halo Ekran, sizi net ayrıntıların ve zengin canlı renklerin içine çekiyor. 
 
Film izlemekten oyun oynamaya kadar Y21s ile geçen her saniye heyecan verici bir deneyime dönüşüyor. 
 
Ayrıca 182 gr ağırlığı ve 8,0 mm gövdesi lüksün ince ve son moda halini sunuyor. Hafifliği ve gücü bir arada sunan akıllı telefon, bitmeyen enerjisini 18W hızlı şarj destekli 5.000 mAh büyük pil kapasitesinden alıyor. 
 
Tüm alkışları da yeni 50 MP ana arka kamerası topluyor. Yüksek çözünürlüklü fotoğrafçılığı yeniden tanımlayan önde 8 MP, arkada 50 MP + 2 MP + 2 MP üçlü kamera sistemi, Tüm Işık Koşullarında Netlik özelliği sayesinde hayatı tüm netliği ile yakalama imkanı sunuyor. 
 
Gün Ortası Rüyası ve Gece Yarısı Mavisi olarak iki renk seçeneğiyle sunulan Y21s, Android 11 tabanlı FunTouch OS 11.1 ile satışa çıkıyor. 
 
Y21s'in temelinde, 2.0 GHz'e kadar CPU çalışma hızına ulaşan bir Helio G80 sekiz çekirdekli işlemci bulunuyor. Bu sayede Y21s daha yüksek görüntü kalitesi ve daha güçlü performans sunan bir oyun canavarına dönüşüyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area