Ads Area

Xiaomi 11T Serisi için 3 Android Güncellemesi ve 4 Yıl Boyunca Güvenlik Yaması Hizmeti Sunacak

Xiaomi 11T serisi en son özelliklere ve güvenlik önlemlerine yönelik etki alanını genişletiyor 
 

Xiaomi, Xiaomi 11T serisinde yer alan Xiaomi 11T Pro ve Xiaomi 11T için dört yıl boyunca güvenlik yaması ve 3 nesil Android sistem güncelleme hizmeti vereceğini açıkladı. 



 
Bu yenilikle birlikte, kullanıcılar Xiaomi 11T serisiyle daha iyi bir kullanıcı deneyimi ve uzun vadeli veri güvenliğinden faydalanma fırsatı elde edecekler.
 
Henüz diğer cihazlar bu kapsamda olmasa da, Xiaomi bunun olumlu bir değişiklik olduğunu ve Xiaomi 11T serisinin kullanıcıların ihtiyaçlarına tam olarak cevap vereceğine inanıyor. 
 
Xiaomi Uluslararası Pazarlardan Sorumlu Ürün ve Teknoloji Başkanı Albert Shan, "Akıllı telefonların donanımlarında sürekli yapılan iyileştirmeler sayesinde telefonların kullanım ömürleri her geçen gün daha da artıyor. 
 
Bu da kullanıcıların akıllı telefonlarını eskisi kadar sık değiştirmeleri gerekmediği anlamına geliyor. Tüketiciler bu nedenle, işletim sistemiyle ilgili daha fazla güncelleme almaya büyük önem veriyorlar. 
 
Xiaomi, tüketicilerin bu ihtiyacına yanıt vermek için sektör lideri olarak en üst düzey donanımı ve kalıcı performans sağlamayı taahhüt ediyor. 
 

Xiaomi, bu doğrultuda üç nesil Android işletim sistemi güncellemesi sağlayarak akıllı telefonların kullanım süresini daha da uzatıyor. 

 
Bu sayede kullanıcılar mevcut cihazlarını daha uzun süre kullanma seçeneğine sahip olurken en yeni özelliklerin keyfini çıkarmaya devam edebiliyor. 
 
Xiaomi olarak kullanıcıların cihazlarını daha uzun süreler güvenli bir şekilde kullanmalarına olanak tanımak için güvenlik üzerine yeni güncellemeler de getireceğiz" dedi. 
 
 Xiaomi, ayrıca genişletilmiş Android güncellemeleri ve güvenlik yaması hizmetlerini diğer cihazlara getirme olasılığını da değerlendiriyor. 
 
Albert Shan, "Tüm akıllı telefon modellerine sistem güncellemesi ve güvenlik yaması sağlamak kolay bir iş değil. Ancak bu zorluğun üstesinden gelmek ve müşterilerimizin isteklerini karşılamak çok heyecan verici. 
 
Bir yandan dünya genelinde tüm kullanıcılarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirerek harika ürünler sunarken bir yanda da akıllı telefonların hizmet ömrünü kademeli olarak uzatıyoruz. Bu, sürdürülebilirlik ve çevresel sorumluluk hedeflerini ileriye taşıyan çok önemli bir adım" dedi. 
 
 Sorumluluk Reddi:  
Android işletim sistemi güncellemelerinin ve özelliklerinin kullanılabilirliği cihazdan cihaza ve pazardan pazara değişiklik gösterebilir. Güncellemenin kullanılabilirliği, güncellemenin karmaşıklığı, yerel düzenlemeler, pazar ve diğer faktörler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere çeşitli faktörlere bağlı olacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area